Reklama

Reklama

Krvavý hon

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Mladá dívka Nilly Soryanová je brutálně ubodána a upálena postavou v kukle a uniformě se zlatými knoflíky. Hlavním podezřelým z vraždy je Spike, Nillin přítel a obchodník s drogami. Ten ale obvinění rozhodně odmítá. Vyšetřování přivádí policisty k tajemné a přitažlivé Tanye Borgmannové, která se stýká s podezřelým mužem, rumunským obchodníkem Padrescu. Když ho policisté chtějí vyslechnout, najdou ho již ubodaného. Vrah ho ale nestihl upálit a tak nechal policii stopu zlatý knoflík (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

StandikK 

všechny recenze uživatele

Když Bradley nevyužívá svoje bojové umění, tak film stojí za nic. Toto je toho vzorovým příkladem. Rovněž nerozumím tomu, proč hlavní hrdinka je ze všech těch ženských nejhnusnější. Asi je to o stylu. Každopádně film se hodně nevydařil. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jeden z důvodů proč David Bradley právem upadnul do zapomnění. Po pravdě herecky patřil mezi ty nejzoufalejší ze zoufalých a když nepředvedl ani nic ze svých bojových schopností, tak holky by snad maximálně zaujaly jeho postelové scény. Naprostá sračka a úplně zbytečný film.0% ()

Reklama

Reklama