Reklama

Reklama

Teroristé

Obsahy(1)

Tvrdí o sobě, že je jen obyčejný prodavač bot, ale jedině on se dokáže účinně a statečně postavit teroristické bandě, která zajala skupinu ekologických aktivistů. (Zetwenka)

Recenze (4)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Po hodně dlouhý době opakovaně shlédnuto, když se film objevil na youtube a musel jsem přehodnotit. Sice se jedná o jeden z filmů z mého oblíbeného subžánru to jest teroristé drží rukojmí a jeden hrdina je zastaví, ale objektivně je to hodně velká nuda. Taková televizní inscenace kde nejdražší byl asi pronájem vily ve které se to odehrává, na víkendové natáčení a vrcholem celého filmu je výbuch jednoho starého auta, které už zjevně bylo do šrotu. K tomu je třeba si připočíst, že Bradley byl totální herecký prkno všude kde se objevil. To by ještě nevadilo, protože i na ploše totálního nízkorozpočťáku by se z toho dalo vydolovat koukatelný béčko, kdyby tu Bradley aspoň předvedl nějaký to bojový umění. No a to je vzhledem ke jménu režiséra ten největší průser (Ps Jalal Merhi tu vůbec nehraje) První hodinu se prakticky nic neděje, aby se pak prodavač bot uvězněnej ve sklepě osvobodil a ten rádoby profesionální teroristický tým tu vykydlil během pěti minut. Fakt je, že takový tempo jsem ještě v žádným takovým filmu neviděl, ale je to nuda, protože všechny likvidace probíhají tak, že terorista prochází nějakou chodbou, rozhlíží se okolo a najednou na něj zničehonic jukne Bradley a zastřelí ho přičemž téměř všechny protivníky tu sejme na jeden zásah. Asi nebyli v rozpočtu ani peníze na to, aby mohli vystřílet více slepé munice. No a ty dva krátký odfláknutý souboje na konci už to nezachrání. Navíc když v souboji mistr bojových umění Bradley místo nekompromisního seřezání protivníka pokaždé když mu dá pěstí a záporák padne k zemi a on se kouká po zbrani aby to s ním mohl rychleji ukončit, tak je něco špatně. Jo bolí to přijít o dětský iluze, ale co naplat. Spoustu kousků z tohoto akčního subžánru v mých očích obstojí i dnes, ale to není případ tohoto. Takže jedna hvězda za můj oblíbený námět a druhá za solidně zahranýho hlavního záporňáka v podání Thorstena Nickela úplně neznámého herce který nemá ani na CSFD profil. Fanoušci trashe a tohoto subžánru to jednou vidět můžou, vám ostatním bude stačit jenom trailer, kterej je víc podařenej než samotnej film a navozuje dojem nadupanýho béčkovýho akčňáku, ale to je opravdu jenom dojem.35% ()

Reklama

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesné drama o vztahu mezi rukojmíma a teroristama. Kecy jak z nějaký telenovely a začne se něco hejbat až samozřejmě na konci. Jediná věc co mě trochu zaujala bylo to přepadení toho baráku. Krev v tomhle veledílu neexistuje ale Bradley má na začátku dobrej outfit. ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

Bradley nenatocil az tak vela filmov ale par nesmrtelnych beckovych klasik sa tam najde (Americky ninja, Americky samuraj, Cyborg cop) Tento film vsak medzi nich rozhodne nepatri. Skor sa jedna o jeden z najhorsich Bradleyho filmov. Najzaujimavejsie sceny su hned v uvode a potom je to uz len jedna velka nuda so slabou choreografiou. Apropo: Merhi v tom nehra, len to zreziroval. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama