Reklama

Reklama

První chybou bylo, že zůstala déle v práci. Strážný mrakodrapu Sam se zamiluje do černovlasé architektky. Touží si s ní dát alespoň jednou v životě schůzku, a tak čeká, až se Hillary zdrží déle v kanceláři. Pomocí počítačů ovládá celý provoz budovy a ve chvíli, kdy chce Hillary opustit budovu, nechá uzamknout automaticky všechny dveře. Do jeho plánu se mu však připlete nepředvídaná překážka, zjistí totiž, že v budově zůstal uvězněn i její přítel, a tak mu nezbývá, než ho odstranit. Udivenou architektku pak pozve na večeři při svíčkách, vyzná jí lásku a zavede ji do své svatyně, kde se každý den modlí k jejímu obrazu. Hillary s hrůzou zjišťuje, že se ocitla v jedné budově s nebezpečným maniakem. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Překvapivě slušnej komorní thriller kterej sice po hodně slušným začátku trochu ztrácí tempo, ale dá se zkouknout bez problému. Překvapivým plusem je pak Bradley který toho psychopata zahrál nečekaně solidně. No říkal jsem si, že dám slušné 2*, ale za ten vtipný konec ještě jednu hvězdici přidám.55% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

David Bradley si kupodivu v tomto snímku zkusil pro něj poněkud neobvyklou roli. Překvapivě si střihl psychopata v uzavřeném prostoru jednoho mrakodrapu. Příběh v sobě míchá milostné téma přes psychologický motiv až k ponurému thrilleru. Naprosté minimum herců vyobrazuje zoufalost a strádání, ale bohužel je to místy nějak bez nápadu a zbytečně natahované. Psychologická hloubka se sice vcelku zdařila, ale jako by tomu ještě něco chybělo. Bradley po herecké stránce docela překvapil, avšak tu přeci jen bez akčních scén vypadá nějak podivně. Toto psychologické drama s prvky thrilleru sice není výsostným dílem, ale jako levná varianta videofilmu může obstát. Ale jen pro někoho. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Ďalší z podobných filmov  ako P2, Psychocop 2 , či V pasti (1989), ľudia v uzavretej budove prenasledovaný vrahom... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že buď to David dá dobře roli psychopata a nebo to bude průser. Ta první možnost se potvrdila. Roli zahrál opravdu dobře a člověk mu to uvěřil. Tady mne fakt překvapil. Celkově byl film opravdu fajn, jen pár zádrhelů tam bylo, ale nic co by vadilo. Úplné nelogičnosti se tam taky neděli až teda na vstání z pádu do výtahové šachty nebo zase jedna část s výtahem, ale nebudu spoilerovat akorát z toho by se nedostal ani superman, ale aspoň to nebylo úplně předvídatelný. A konec jsem taky nečekal. Popravdě jsem to čekal opravdu horší a byl to fajn thriller, i když více napětí by určitě neuškodilo. Ale tento film vůbec není hrozný a naopak mne mile překvapil. ()

Virusman666 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem původně tomuto docela slušnému polohororu dát tak 3-4 *, ale , když vidím jak je podhodnocený, tak kvůli spravedlnosti dávám plný počet, když člověk vidí, jak tu někteří úchyláci cpou 5* ruským sračkám a slušným filmům dávají "odpad!", tak se mi chce blít.... Vidím, že člen "Croma" to asi vidí podobně...díky ()

marti 

všechny recenze uživatele

Psychopat v uniforme vrátnika zavrie v mrakodrape vyvolenú svojho srdca, ale tá (napodiv) neopätuje jeho záujem a konflikt je tu. Dopozeral som zo zvedavosti, na akých scenáristických výmysloch sa najviac zasmejem. Vyhrala to pasca s lanom priviazaného o kabínu výťahu, do ktorej chytili nezbedného vrátnika... ()

Reklama

Reklama