Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bound je napínavý akční thriller o ženě, bývalé podvodnici, která naletěla mafiánovi - jenž „pral“ špinavé peníze. Spolu s další podvedenou dívkou se zapřísáhnou, že se pomstí a oberou mafii o dva miliony dolarů, a sice velice dobře promyšleným plánem. Ten, žel ztroskotává v okamžiku, když se začínají dít nepředvídatelné události. Všichni hráči této hry se náhle ocitají ve smrtelných pavučinách překvapení a podvodů... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (202)

castor 

všechny recenze uživatele

Když chodí holky s holkama.. aneb jeden hňup, jenž pere špinavé peníze, si myslí, že mu to klape na všech frontách, ovšem jeho přítelkyně se seznámí s potetovanou a z vězení právě propuštěnou údržbářkou Ginou Gershon a na malér je zaděláno. Půjde o jeho prachy i ego, páč si jeho milá začne užívat lesbického sexu s novou známostí. Svérázný a rafinovaný debut, za kterým stojí slavní bratři (dnes sestry) Wachowski. Už tehdy prokázali slušný cit pro vizuál, nabídli několik kamerových vychytávek a efektních průletů, i zvukově mi to lehce připomínalo jejich pozdější kultovní trhák. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Wachowski brothers se rozhdli trošičku změnit a poopravit pravidla filmu noir a náramně se jim to daří. V každé scéně, kde jsou obě ženy, je z filmu cítit veliké erotické jiskření a napětí. Společná lesbická scéna je velmi dobře natočená a ukazuje dost, ale naštěstí ne příliš. Z kamery je cítit a vidět styl Wachowských, vybroušenost obrazu, detaily, perfekcionizmus každé scény...Krásná závěrečná scéna s barvou je opavdu nádherná :). Hodně je poznat co bratři v trilogii matrix ve svém stylu vybrousili. Hudba je zde chvílemi hodne podobná matrixovské(v jedné pasáži, je to snad totožná hudba jen s menší změnou). Komorní atmosféra, kdy kamera málokdy se dostane z budovy kde bydlí obě hrdinky silně podporuj napětí a stupnuje očekávání. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Wachowskím sa podarilo natočiť obstojnú modernú noirovku, ktorá môže bez obáv konkurovať aj tým najlepším filmom tohto žánru, ktorý najväčšie úspechy žal v 40. a 50. rokoch. Erotická atmosféra erekčná, vraždy primerane krvavé a scenár šikovne napísaný. Neviem sa však predsa len zbaviť dojmu, že niečo tomu chýba. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Vizuálne rajcovnú PASCU som videl pred MATRIXOM 2 - 3 a na jej konci som si s uspokojením pomyslel, že už sa o Wachowskích nemusím báť, že sa dokážu zorientovať aj v inom žánre, než len sci-fi. Prvá polovica je neznesiteľne eroticky dusná a minimálne jedna scéna je neuveriteľná; neviem, ako do niečoho takého režiséri relatívne slávne/známe herečky nahovorili. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Joe Pantoliano byl do role Caesara doporučen Ginou Gershon. (D3VIL)
  • Role Violet byla původně nabídnuta Gině Gershon. (D3VIL)
  • Na plakátu k filmu má herečka Gina Gershon tetování na nesprávných rukách. Ostnatý drát má mít na levé a to druhé tetování na pravé ruce. (blackrain)

Související novinky

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

Noir Film Festival 2018 – Nikdo neunikne!

18.08.2018

Napínavá dramata z vězení, rebelství Samuela Fullera, charisma Roberta Ryana, bojovnost Idy Lupino, emancipace nových osudových žen, šílenství noirových psychopatů, temné příběhy ze severu Evropy a… (více)

Reklama

Reklama