Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (288)

choze 

všechny recenze uživatele

Škoda, že snaha oprostit se od Myerse směrem k sérii halloweenským svátkem spojených hororových báchorek nevyšla. Za vlasy přitažený a rozkošně blboučký námět i atmosféra fajn (hlavně díky nezapomenutelné, dokola omílané reklamní znělce) a konec působivý, byť je jen variací na konec Siegelovy Invaze lupičů těl. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Jako samostatný horor, bez přízviska Halloween a s trošku větším nadhledem, docela slušné béčko ;-) (čekal jsem o hodně větší hrůzu podle hodnocení) Old School se vším všudy. Největší „chyba“ je totální neúčast M.Myerse. Hudbá je skvělá, jak už bývá zvykem, z těch dílu Halloweenu které jsem prozatím viděl, i zde je opět hodně chytlavá, povedená a účinná. Taky při reklamní znělce z maskami mě znělka hodně zaujala a snad ani nešla vybrat lepší. Celkově slabších 5/10* ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Že by to bol až taký trash, ako som čakal, to sa nedá povedať. Na začiatku by som atmosféru potemnelej nemocnice a jej okolia nevedel moc odlíšiť od tej z dvojky. Je ale fakt, že pár scén bolo strašne odfláknutých, až smiešnych. Napríklad hneď prvá vražda. Alebo zblíženie dvoch hlavných postáv. Ale záver s telefónom a obrazovkou bol v pohode. Aj Carpenterova hudba, prirodzene, aj keď mimo filmu by som ju asi nepočúval. Bola totiž správne neurotická. K 21%nému hodnoteniu by som povedal len toľko, že fanúšikovia Mikea a Laurie boli sklamaní, že tu nevideli Mikea a Laurie. Myslím si, že keby sa z názvu vypustil "Halloween", bolo by tu omnoho vyššie hodnotenie. Ja sám by som si zaspeakoval, že for me takých 49%. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

V prvom rade musím povedať, že Ja som do Halloween trojky išiel s jasným postojom odosobnenia. V komentároch som sa dočítal, že sa jedná o jednu z najväčších krívd z pohľadu hodnotenia, respektíve, že sa samotný snímok absolútne odkláňa od osudu hlavnej postavy "M.M.". Ja osobne nebudem hodnotiť postoj iných ľudí, no toto je za mňa jedna veľká ostuda bez akýchkoľvek hororových prvkov. A to sa radšej nebudem vyjadrovať k hereckým výkonom, dialógom, a celkovému námetu, pričom táto vraždiaca kombinácia len prispela k celkovému názoru na tento film, ktorý nemožno označiť inak, ako za TRAGÉDIU. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Halloween 3“ je zklamání, pokud čekáte, že to bude zase něco jako „Halloween“. Prostě není. Má to mnohem blíže k ulítlejším filmům 80. let, někdy si ani nejste jisti, jestli je to celé zamýšleno vážně, či nikoli. Tommy Lee Wallace natočil něco, co nezapadá do série, ale zároveň něco, co ani příliš nenadchne jako samostatný film. Nečekané zvraty jsou spíše k neprospěchu věci, protože se celkem těžko přijímají. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Po předchozí údajné smrti Michaela Myerse měl John Carpenter v plánu každý rok natočit film vztahující se k událostem, které se odehrály na Halloween. Poté, co tento díl po finanční stránce neuspěl, rozhodli se filmaři Michaela vzkřísit. (HellFire)

Reklama

Reklama