Reklama

Reklama

Vítejte na dostihové dráze v Tor di Valle v Římě. Všichni už jsou tady. Paňák, Pomajz, Felice, advokát De Marchis, řezník Masíčko a obrovská spousta jim podobných bláznů. Všem totiž učarovalo jedno jediné - koně. Tedy spíš je fascinuje sázení na ně. Život sázkaře ale není lehký. Před každým závodem musí sehnat co nejvíc peněz a je pro to schopen udělat opravdu cokoliv. A na koho vsadí? Přece NA VÍTĚZE! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

mirec88 

všechny recenze uživatele

Pre mňa doteraz úplne neznáma komédia, pri ktorej som ale toľkokrát vybuchol smiechom, že sa takmer vyrovná Fantozzimu, Bažantom, Četníkom a podobným kúskom. Sranda ako hrom. Takáto skupinka dostihových maniakov určite nedá pokoj vašej bránici. Jednoznačne plný počet! Ja síce nechodím stávkovať, ale toto bol humor ako hrom. ()

DEAR303 

všechny recenze uživatele

Všeci se mě dokola ptají jestli neznám nějakou komedii u které se budou válet smíchy celou dobu ... to je přesně případ dostihové horečky .. Paňák, Pomajz, Felice jsou nejlepší kamarádi a mají slabost (jako ostatně všichni v jejich okolí) pro sázení na koníčky ... bohužel ale vysledek si všichno asi dokažeme představit .. k tomu jednomu nestojí když prohraje což jeho přítelkyni dvakrát do kroku nepřidává .. druhej dluží kde se dá a nahai ho pulka italie ... Jednou se rozhodnou že štěstí napomůžou a unesou žokeje hlavniho zavodu protože je podobný jednomu z nich a nastrčí sebe místo něho ... závod je v plnem proudu a jediný co musí udělat je prohrát .. jenže když prohravate celý život a konečně se blížíte k cíli jako vítěz těžko se vítězství vzdáte ... no prostě 100 minut nefalšované italské zábavy s perfektním starým dabingem za který bych dal panu Postraneckému cenu .. *****/***** ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No ty vole, co to bylo za bandu ? Já málem zdechnul smíchy. Takovýhle řízky nám do tohohle filmu poslalo snad samo nebe. To byla skvadra bohů, jeden horší než druhej, totální nuly co měli v hlavě místo mozku minikoně. Samozřejmě téma sázení nabízí mnoho vtipných zážitků, pamatuji si jak jednou v Tipsportu chlapík vyhodil sázkový tiket do koše s tím že mu nevyšel Dortmund a najednou na výsledkovou tabuli přišla oprava zápasu Dortmundu. Ten chlapík skočil do toho velkého koše, kam se sypaly i zbytky jídla doslova šipku a když vytáhl hlavu z koše, tak s odpadky ve vlasech a čerstvě nabraným zápachem nasadil výraz totálního štěstí, v ruce totiž dřímal svůj vítězný sázkový tiket . Výhra mu činila 146 Kč ! Říkaval nám, že nejvíc pěnez si nevydělal sázením, ale za předlohu k filmu Febbre da cavallo. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Já sice nesázím, ale koně a dostihový sport mám ráda. Při sledování tohoto filmu mě napadlo, že o mnoho přicházím, pokud je sázení jen z poloviny taková legrace, jako v této svižné italské komedii. Musím přiznat, že jsem se už dlouho tak nepobavila. Sympatičtí herci, jednoduchá zápletka o honbě za penězi, aby bylo co vsadit a skvělé dialogy podtržené precizním dabingem. Člověk neodolá a drží pěsti těm potrhlým sázkařům, aby už konečně něco vyhráli. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je v mnoha směrech horor: v nich také postavy dělají věci, které by soudný člověk neudělal, přestože je naprosto zjevně co mají udělat!!! A pak z tohoto konání mají samozřejmě problémy... :-) V našich televizích na tento film narazit je celkem problém (přes výborný dabing - zejména Postránecký exceluje), takže jsem ho neznal. Tak či tak, není to úplně něco, z čeho bych se úplně vyvrátil, spíš mi to připomínalo pana účetního. A toho taky zrovna moc nemusím. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama