Reklama

Reklama

Ragazza tutta nuda assassinata nel parco

  • USA Naked Girl Killed in the Park
Trailer

Obsahy(1)

Bohatý finančník je zavražděn uvnitř domu hrůzy v madridském lunaparku na neuvěřitelně špatné filmové premiéře. Z toho vyplynou dvě otázky: Co tam dělal? A byla jeho tragická smrt pouhou hodinu poté, co vybral jeden milion dolarů z pojistky, něco víc, než jen pouhá shoda nešťastných okolností? Jeho pojišťovna pověří agenta Chrise Buyera (Robert Hoffman) vyšetřováním náhlého a neočekávaného zisku dcery mrtvého muže, Catherine, s níž se na slavnosti sblíží. Mezitím neznámý muž telefonicky Catherine vydírá. Vyšetřování oba brzy přivádí do venkovského sídla, kde se stávají středem pozornosti dvou žen (druhé dcery a nedávno ovdovělé matky). Případ se značně komplikuje, dojde na vydírání a také na první záhadnou vraždu... (Karlos80)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Jen co se Italové, popř. Španělé, pustí do vod dramatických je zle. Tohle prostě oni nikdy moc dobře neuměli. A to hlavní role měli můj oblíbený Hoffmann a krásná Velasquez. Filmu nic zvlášť nedominuje, nic nevyčnívá. Vraždy jsou mimo záběr, děj se nikam moc nehýbe, zápletka nemá čím zaujmout, snad jen to rozuzlení nebylo tak špatné. Skrz na skrz podprůměrné giallo. Nejzapamatovatelnější moment je, když se svlékne Velasquez a že je na co se dívat. I ta Teresa Gimpera je pěkná kočka. :-) ()

Kangax 

všechny recenze uživatele

Rozporuplné giallo, kde však všetko funguje tak ako má, akurát, že nič nevyčnieva...:) Priemerné je aj herecké obsadenie, kde absentujú slávne mená a režisér Alfonso Brescia je tiež iba ďalším Talianom, ktorý s chcel zviesť na vtedy populárnej giallo vlne. Očakávať vizuál, aký vtedy dokázal Sergio Martino alebo Dario Argento je samozrejme bláhovosť, ale slušný štandard bol dodržaný. Film možno odporučiť len fanúšikom žánru, ale tam zase hrozí, že tí majú toho už veľa napozeraného a tak ich nič neprekvapí... Pre dnešného diváka však film zrejme dosť zastaral a iste ani nie je taký nadčasový ako klenoty žánru. Napriek všetkému však samotný námet s rodinným spiknutím nie je zlý a podpriemerné hodnotenie je pre tento film príliš kruté.... ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Giallo, které mě vůbec nenadchlo (původně tu byla mezi herci Barbara Bochet, to byl jeden z důvodů, proč jsem si tento film vybral, ale jak se po pár minutách ukázalo šlo jen o omyl). O co tady šlo? Film byl v první polovině spíše takové rodinné drama (boj o dědictví, rodinné intriky, atd) po zavražděném bohatém starém muži (v zábavném parku na vozíčku z domu hrůzy), který akorát uzavřel miliónovou životní pojistku. Docela dobré tajemství a spiknutí, nějaké falešné stopy, ale zpracování nezáživné, nudné (hlavně první polovina), neatmosferické, film se zároveň hodně vleče. Brescia nedokázal vytvořit větší napětí a zajímavější spikleneckou linku či intriku. Tady se shoduji s komentářem od Pepui. Tohle je sotva průměrné giallo v konečném zúčtování a v porovnání s tím co sem už viděl. Těch opravdu hrůzných a vzrušujících momentů, tu zas tolik nebylo, vraždy nejsou grafické ale nádherně krotké a téměř bez krve, ale občas šlo o docela stylové momenty, decentní nahota a sex jsou tu dobře vyváženy, celý film ale dnes už s odstupem času působí hodně staromódním dojmem. Nelíbilo a nezaujalo mě prostředí ve kterém se film odehrával a to platí i o zábavném parku a kolotočích vůbec, to není můj šálek kávy už od mala, kdy jsme spadl z houpačky. Hezká subjektivní kamera, místy přitažlivý hudební doprovod a krásné herečky Pilar Velázquez (Catherine-černovláska) a Patrizia Adiutori (nahá dívka zabitá v parku, toť samotný anglický poněkud klamný azavádějcí název, který měl asi za úkol přilákat více diváků), škoda že ona jmenovitě zde měla tak málo prostoru. To jsou faktory které se mi tady líbili a zaujali ale Brescia nebyl nikdy žádným prominentním režisérem, který by si snad mohl vybírat i lepší herce.. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Další z řady giall, které jsou jak příběhem, tak i zpracováním naprosto průměrné, šedé, nevýrazné, bez napětí, bez šťávy... ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama