Reklama

Reklama

Man qing shi da ku xing zhi chi luo ling chi

  • Hongkong 滿清十大酷刑之赤裸凌遲 (více)

Recenze (6)

masekjc 

všechny recenze uživatele

O hvězdu slabší než první díl. Víceméně podobný námět i zpracování ale ubylo perverznosti i úchylnosti a ze sexu se stalo jen divoké milování. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

První díl Chinese Torture Chamber Story byla neskutečná konina,u které se ovšem člověk pobavil.Dvojka se zabývá praktický tím samým,čím jednička,což znamená mučením,vtipnými souložemi a nesmyslným dějem.Ovšem zde je to podáno nudně,hloupě,nezáživně.Asi nemělo toto zbytečné pokračování již předešlé ptákoviny snad ani vzniknout.Zbytečnost!!! ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Sice je zde tak nějak "všechno", ale jako celek to prostě nezaujme a nepobaví. Je zde nahota, sex, mučení, krev, gore ... ale příběh se bere až příliš vážně a přtom je úplně o ničem. Navíc mi film přišel natočený za velmi nízký rozpočet, působí hrozně levně, nic k zajímavého k podívání zde není (až na ty gore scény ...). Prostě slabota. ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Najdeme zde opět mučení, krev, sex, ale v méně zábavné a více vážnější formě než v prvním dílu s ještě blbějším příběhem. Kvalit prvního dílu zdaleka nedosahuje, ale i tak se tu sem tam najde zábavná scéna. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama