Reklama

Reklama

Bambi

  • Sovětský svaz Dětstvo Bembi (více)

Obsahy(1)

Zima v lese je krutá pro mnoho zvířat. Kolouch Bambi zažívá svou první zimu. Seznamuje se s členy stáda, poznává zvířata v rodném lese a krásy přírody. Poznává však také lidskou krutost stejně jako sílu lásky. Disneyho příběh je zpracován jako kombinace přírodního dokumentu a hraného filmu. (Jezinka.Jezinka)

Recenze (6)

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Stejne jak tady uz ostatni pisou, je to velmi dlouho co jsme se skolou byli na filmu v kine a take vim, ze jsem film prozival a pusobil opravdu drsne, tenkrat. Ale presto hodnotit budu, protoze jsem film od te doby nevidel,ale do dneska si vybavim nektere sceny, napriklad tu kdyz labute zachrani bambiho prez zaverecnym honem na zvirata. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Natalya Bondarchuk a jej ruské, hrané prevedenie známeho príbehu Walta Disneyho - Bambi, spracované spôsobom vyhovujúcim nielen najmenším divákom dostatočne uslintávajúcim pri pohľade na zvieratká ale aj vyzretejšiemu publiku, ktoré hlavne ocení vysoko umelecké stvárnenie scén s úchvatnými kamerovými zábermi a hudbou. Pod umením a dojímavým spracovaním mäkne nejedno srdce. ()

Reklama

Mr.curry 

všechny recenze uživatele

To bylo psycho! Z programu jsem se těšil na Bambiho, a pak jsem se střídavě bál, nudil a děsil toho fousatého jelena v elasťákách. ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Vzpomínková záležitost, která se mi jako malému pro svou "uměleckost" vůbec nelíbila, ale jejíž atmosféru si pamatuji dodnes. Příběh o malém kolouškovi, jeho rodině a přátelích je pojat jako kombinace záběrů skutečných zvířat a přírody s baletními výstupy herců, kteří jednotlivá zvířata představují. Příběh má své pokračování ve filmu "Bambiho dospívání". ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Nádherná poetická pohádka o malém jelínkovi, který se rozkoukává v rodném lese. Po zhlédnutí téhle pohádky si půjdete pohladit svého králíčka, vyrazíte k řece nakrmit labutě a budete mít chuť zastřelit svého psa, zrádce lesa. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama