Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Ke Strážcům galaxie mám asi takový zvláštní vztah. První díl mi sedl téměř dokonale, druhý díl mě ale totálně nebavil. Kdežto jejich menší role v Avengers  - to mě potěšilo. Tento speciál je krátký, jako kdyby to byl nějaký pilot seriálu. První půle mě docela bavila, párkrát jsem se zasmál, hlavně díky skvělému Draxovi, kterého hraje Dave Bautista. Ke konci to mělo působit tak nějak nostalgicky, atmosférou vánočně, ale mě to moc nebralo. Nápad s Kevinem Baconem byl ale docela dobrý. Takže na 1 vidění to ušlo. ()

Knowho 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem vůbec nevěděl co od tohoto čekat, ale ve finále jsem dosti spokojen. Hlavní je od toho nic moc nečekat a koukat na to jako co to je: vánoční odlehčení. Soundtrack je skvělý a Kevin Bacon je absolutní frajer. Klidně bych si v budoucnu dal nějaký další Holiday Special, akorát už s jinými Strážci. 9/10 ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Vánoční speciál Strážců moc nesplnil má očekávání. Ono se to asi dělá těžko u těchto speciálů. Atmosféra je sice super, ale samotný příběh stojí za starou belu. Pouhý únos Kevina Bacona do Nikdykde mi opravdu moc nosný nepřipadá. Naštěstí to ale není moc dlouhé, takže se to dá vydržet... "Nikdo mi neřekl pravidla!" ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Vlastne je to úplne zbytočný doplnok, ktorý nemá na sériu žiadny vplyv, ale kto ma rád Vianoce a vianočné špeciály svojich obľúbených filmov, tak ho to určite pobaví (preto dávam aj tu štvrtú vianočnú hviezdičku). James Gunn sa zase raz trošku odviazal v dobrom slova zmysle. Je to krátke a celkom vtipne, tak ako sme pri tejto partii zvyknutý, no je trošku škoda, že Peter, Groot a Rocket moc priestoru nedostanú a celý špeciál je hlavne o tom ako Drax a Mantis idu ukradnúť Kevina Bacona, aby ho mohli dať Pítrovi pod stromček. V roku 1984 Kevin zachránil svet tancom. Tentokrát pre zmenu ukáže, ako si Vianoce užiť. P.S.: samozrejme nezabúdajte na vianočný stromček za titulkami. 75% - 4* ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tak od tohoto speciálu jsem upřímně čekal více. Neberte mě špatně, Gunn si dozajisté neuřízl ostudu, ale odvařený z toho též nejsem. Celý nápad s unesením Kevina Bacona mě dokázal pobavit, sváteční vánoční atmosférou to je prosáklé skrz naskrz. Ale uvítal bych zkrácení tak o 20 minut. Ono se to místy totiž dost vleče. Jinak asi jako jednohubka v pořádku. Za mě 6,5/10 P.S. Soundtrack boží! Song od Bacona luxusní! ()

Zajímavosti (34)

  • Na skafandru feny Kosmo můžeme zahlédnout nápis CCCP – Sovětský svaz. To je odkaz na Lajku – fenu, která byla za doby Sovětského svazu poslána na oběžnou dráhu a stala se prvním živým tvorem, který se tam dostal. (SpiderBoy)
  • V špeciáli zaznie narážka na konkurenčného superhrdinu vydavateľstva DC Comics Batmana. (F2003F)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama