Reklama

Reklama

Recenze (6)

Dreadd 

všechny recenze uživatele

Dějovou linku přejímají Abbott & Costello od filmu Invisible Man Returns - muž sedí za vraždu, kterou nespáchal, uniká a aby mohl sám sebe osvobodit, nechává si vpíchnout Griffinovo sérum. Tato explicitní nápodoba nezaujme nikoho, kdo onen film viděl a bohužel ani disciplína, ve které by Abbott & Costello vynikat měli, tedy groteska, je k uzoufání nudná. ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Opilý neviditelný muž, Box a 2 detektivové. Jeden z "Monster" příběhů dvojice Abbotta s Costellem. No rozhodně nenudil ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Je to příjemné, má to celkem hezkou a klidnou atmosféru, je hezký se zase potkat s Neviditelným mužem - a tím to končí. Není to totiž ani trochu vtipné, a jelikož je to film především Abbottovi a Costellovi a jejich nesmyslných eskapádách, je to trochu problém... našly se povedené scény, třeba když neviditelný muž pomáhá vyhrát zápas v boxu, ale k smíchu to není, což u dvojice komiků považuju za podstatný problém. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký komediální snímek „Bud Abbott Lou Costello Meet the Invisible Man“ stojí především na herectví obou hlavních protagonistů. Už si natolik sednou, že jim interakce prostě funguje a jejich humor je jak situační, tak i slovní. Hodně mají z grotesky, což mi docela vyhovuje, ve filmu „Bud Abbott Lou Costello Meet the Invisible Man“ se k humoru ještě přidává výtečná triková stránka. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama