Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett čelí na Tatooinu novým protivníkům. (Disney+)

Recenze (54)

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakože akce dobrá, ale vlastně nebylo třeba na začátku ukazovat "současnost" podle mě. Celý díl mohli nechat ve flasbacku s Tuskeny. Nicméně i tak to byla trošku otrava, protože nám divákům stále nedali důvod, proč by nás flashbackové pasáže měly zajímat. Ale je mi jasné, že tvůrci mají s nimi určitě nějaký záměr. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vysek zo zivota Boba u pustneho kmena, ktory kopiruje mnohe pribehy o "outsideroch" prijatych do domorodych kmenov, napr. v Dune, ci v dalsich. Co sa tyka zabavnosti, o 100%-vyssia ako u prvej nezmyselnej epizode, zial, stale len epizodicky pribeh bez nejakej "core-linie". Mozno vsak z nejakou pridu. Azda predsa len siahnem i po dalsej epizode, ak by prekvapila este o rad vyssou putavostou. Inak bieda. To, ze sa "hybeme v kulisach a univerze taziaceho z povodnych SW-filmov" pri novom projekte pre mna nestaci. ()

Reklama

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TOHLE měl být otvírák, ne ta slabá sr*čka co nám naservíroval Rodriguez.. ujme se toho Jon, a už je to něco jiná. Každopádně stále se nemůžu zbavit dojmu, že 8 epizod bude prostě málo, a že ten Boba prostě není taková kráčející skála jako v Legendách. Ostatně, pokud to bude jen lepší a lepší, bring it on! Jenom prosím, ať už nedělá nic Rodriguez. 10/10 ()

rodier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je videt, ze Dave Filoni je proste genius co by tvurce a reziser (ostatne delal i Bad Batch a predtim skoro 10 let Clone Wars). Hlavni genius je tady ale Jon Favreau. Na to nezapominejte. On napsal scenar a vytvoril serialu Mandalorian a ted i Book of Boba Fett. A jestli si rikate, proc mu nedelali udelat Ep7-Ep9, tak on predtim delal u Marvelu - je podepsanej pod prakticky vsim dobrym. Iron Man, Avengers.. je to proste novodobej filmovej king :). Tim ze Disney koupilo Marvel si tak pojistilo jednoho z nejlepsich tvurcu poslednich let.  Btw Jon Favreau je ten tloustik bodyguard co chrani Dawnyho v Iron Manovi :DD ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vskutku velmi příjemné viděti, jak něco dělají lidé, kteří ví co činí. Na rozdíl od jiných obskurních tv s. experimentů, co dělají ze známých zn. šaškárny. Těch 50min. uplyne jako voda či písek v dunovém moři a já souhlasím s tomikem99, že na Tuskeny, se již nikdy nebudu dívati stejně, od doby, kdy z nich Lucas udělal ty nemyslící zabijácké příšery, které jsem opravdu nesnášel vždy, když se někde zjevily. Vlak byl dobře akční a únik strojvůdce, pobavil. Takovým tím klasicky Lucasovským přístupem.;-) A jsem rád, že jsem správně identifikoval Pykee. Sorry, nevím jak se to přesně skloňuje. Nebyl jsem si dlouho jist, páč něco jiného je anatomicky zdeformovaná cgi postava a živý herec. Hned jsem si vzpoměl na jistý čtyřdíl s Ahsokou a sestrami, který zde není moc v oblibě. Což se mě netýká. Special quest stars... huttská dvojčátka a jistý černý  Wookie.;-) Dr.Aphro a co vy? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Pušky, které najdou Tuskeni ve vlaku, jsou upravené airsoftové repliky VSS Vintorez. (UncleMorty)
  • Robert Rodriguez dabuje starostu Moka Shaizu, Ithoriana, který má na starosti Mos Espa. Ithoriani mluví mnohovrstevným jazykem pomocí ústy na obou stranách krku, což vyžaduje, aby starosta měl na sobě překladač. (Veskoslav)
  • Wookijský lovec odměn je Black Krrsantan (Carey Jones), klíčová postava v sérii Marvel „Doctor Aphra“ a dalších komiksech. Pracoval pro Jabba Hutta v éře Impéria stejně jako pro Darth Vadera. Během této části své kariéry také bojoval s Hanem Solem a Chewbaccou. Black Krrsantan byl brutální bojovník, ať už v boji beze zbraní nebo s typickou zbraní svého druhu, laserovou kuší. (Veskoslav)

Reklama

Reklama