Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett se spřáhne s Fennec Shand. (Disney+)

Recenze (42)

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krásné doladění děje. Nenásilné prolínání s dějovou linkou Manda to jen umocňuje. Nostalgie opět stříká proudem. Ať už se bavíme o po zuby ozbrojené lodi, nebo lodi po zuby zabořené do písku s žaludkem. Upřímně, smrt Sarlacca nemohla být lepší, než prakticky poprava Seizmickou náloží. Zase se prokázalo, že humor ve Star Wars být může, když je vkusný a svým způsobem vážný. (Ne jako ta znevažující až přímo urážející sračka ve filmech 7-9). Diplomacie, akce, dovyprávění a ucelení příběhu. To vše zde bylo dávkováno přijatelným a hlavně svižným způsobem. Za mě bez výhrad. PS: Krrsantan je vážně cool týpek. Těším se na jeho plný potenciál. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přemýšlel jsem jestli dokonce nedám epizodě 5 hvězd, ale nakonec jsem přece jenom zůstal nohama na zemi. Tohle bez debaty byla jedna z těch lepších epizod epizod. Prakticky většina epizody jsou Bobovy flashbacky, což vůbec nevadí, ba naopak. A závěr epizody nám toho do budoucna moc neřekl až na jeden poměrně velký detail, ale to už si musíte zjistit sami :-D. 85% ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zlepšení po minulém týdnu, i když na druhou epizodu to stále nesahá. Opět jsme strávili většinu času v minulosti, což by bylo fajn kdybychom nevěděli, jak to všechno dopadne. My to ovšem víme, a tak flashbacky trochu ztrácejí na významu, a ne vždy funguje to propojení mezi nimi a současností. S flahbacky je ovšem asi konec, takže nás snad čekají 3 nabité díly. Jinak ale solidní epizoda, trochu pomalá ale zároveň nezapomněli na akci, takže to ve výsledku vyšlo dobře. Hromada easter eggů a odkazů na různá zákoutí Star Wars lore. První přímé propojení s Mandalorianem, a jestli na nás nechystají nějaký trick a là Raplh Bohner, příští epizody budou v tomto ohledu ještě zajímavější. Pořád nejsem fanda Vespa gangu, ale líbí se mi, jak jsou inspirovaní Mods z Londýna, nečekal bych, že něco takového kdy ve Star Wars uvidím. A také nám do Star Wars přivedli Thundercata, takže se nezlobím :-). Solidní, ale od dalších tří epizod očekávám nářez. 7.5/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dostávame sa do minulosti a sme svedkami stretnutia Bobu a Fenek. Ako sa stala jeho dlžníčkou a postupne pravou rukou. Boba získava postupne svoju zbroj aj impérium. V súčasnosti sa pokúša zjednotiť jednotlivé klany v boji. Prevedenie: Príbeh sa posúva veľmi pomaly a veci, ktoré boli od začiatku zrejmé sú nám teraz iba ukázané vo flashbackoch. je nutné to znova rozprúdiť lebo seriál z môjho pohľadu strašne stráca šťavu a už druhá časť ma nudila. 45% ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulá epizoda měla jen rancora, tahle je na nerdgasmic momenty bohatší (přičemž zejména Sarlacc revisited kdekomu utrhne genitálie). Předvídatelnost a povinný fanservice zůstávají, ale moc hezky to bobtná a moc hezky se na to kouká. Když těsně před závěrem zabrnkají TY správný notičky, je vymalováno. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Modifikátor, který zalátuje Fennec Shan, není nikdo jiný než baskytarista, zpěvák a skladatel Thundercat, vlastním jménem Stephen Bruner. V roce 2016 získal Grammy za nejlepší rapovou/pěveckou spolupráci a v roce 2021 za nejlepší progresivní R&B album. (Veskoslav)
  • Jangova loď je hlídkové a útočné plavidlo třídy Firespray-31, zkráceně Interceptor třídy Firespray, postavená v loděnicích planety Kuat. (Veskoslav)

Reklama

Reklama