Reklama

Reklama

VOD (1)

Objevuje se nečekaný spojenec. (Disney+)

Recenze (86)

hrumsrt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další průměrně vynikající epizoda Mandaloriana a suverénně nejlepší epizoda Bobba Fetta.. Počkat co?! Po dvou pro mě spíše slabších dílech tu máme tohle. Důkaz, že ta hlavní linka byla tak slabá, že ani sedm epizod nedokázala obsáhnout. Krásně tady vidíme, jak jinde je Mando oproti tomuhle seriálu. Mělo to nejlepší akci a hlavně styl! Ani se tak netěším na finální dvě epizody, spíš přímo na třetí sérii... Zvláštní čin od tvůrců, hlavně nevím, jak k tomu přistoupit v celkovém hodnocení série. Tohle bylo tak jinde, až bych se styděl za Bobba Fetta! ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolutně nevím jak tento díl ohodnotit. Mám dát 5* za to jak se mi to líbilo nebo 1* za to proč se mi to líbilo? Nespletli si u Disneyho seriály? Tohle byl regulérní díl Mandaloriana a to mi přijde jako naprosto nelogický tah, který jen ukazuje jak tento seriál selhává. Užitá a kvalitní epizoda, ale naprostá nespokojenost se seriálem. ()

Reklama

karlosss18 

všechny recenze uživatele

(POZOR, LEHKÉ SPOILERY!!!) Jakoby dost nadprůměrný díl, ale fakt mínus za mě je to, že je to seriál o Fettovi a celý to dali Mandovi. Tomu vůbec nerozumím. Kór když má tedy tahle první série celkově jen sedm dílů. Normálně bych dal 4*, ale za tuhle dehonestaci si to zaslouží jen tři. Návrat ke Groguovi je taky trapný, hned první díl Manda(Fetta) a on chce okamžitě, bleskurychle za svým malým kámošem, pro kterého má i vyrobený obleček na míru. :D Hm, dóóbrý zase, zase tak moc Mandaloriana nežeru. Ještě by ho mohli posléze fláknout do nového SW filmu, protože to teď přeci běží, je to v kurzu...OMG Zase něco podstatného, kde Disney šlápl vedle, bohužel. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naozaj nerozumiem, prečo je piata epizóda seriálu spojením medzi druhou a treťou sériu iného seriálu. Feet sa tu neukázal ani na sekundu. Na druhú stranu je to kvalitatívne skvelá epizóda. Mando prechádza zmenou a dúfam, že sa v ďalšej epizóde predvedie v plnej sile. 90% Disney plus ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo luxusní. Sice to není plný počet jako takový, ale jelikož jsem dal předchozím dílům většinou za 4, tak tady musím (ač nerad, hehe) zvýrazniti ten rozdíl. Netřeba se samoz. rozepisovat nad tím, že toto není díl Knihy Boby Fetta, ale nepřiznaně přiznaná 1.chapitola 3.s. pana Ovocňáka, který se osobně zná s výrobcem sýrů Fet(t)a. Special quest star velmi působivé vesmírné město (že by Prstenec kolem Slunce? byť Simakova kniha jest o něčem jiném) které snad vypadlo z nějakého toho Clarka či Asimovovy Nadace, což při Lucasovu kradení kde se dalo u SW IV, není nic překvapivého.;-) A upgradeovaná stíhačka (třeba je to TA stíhačka ve které seděl malý Darth Vader, už si ani nevzpomenu, co se s ní stalo) z Naboo, plná růz. zviřátek, včetně návratu fousatého tlustoprda (nepochopím, jak se může nasoukati do kokpitu X-wingu) z jisté série. Jen to chlapec asi nebude míti v té 3.s. psychicky lehké, když už není prý Mandalorianem či co. A i když mi to vyloženě nevadí (taky se to stalo zatím jednou) tak bych asi nechtěl, aby např. v Ahsoce zaplácli díl Bobou či Mandarínkou. Jako hostovačka, proč ne? Ale nikoli tímto způsobem. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Zkratka BD-1 znamená „Buddy droid 1“ neboli „Kamarádský droid“. (Veskoslav)
  • Malý droid BD, kterého vidíme v hangáru, je odkazem na herní adaptaci „Star Wars Jedi: Fallen Order“. (UncleMorty)
  • Když Impérium zjistilo, že nedokáže ovládnout Mandalore, spustilo jednu z nejhrůznějších operací Impéria „Velká čistka Mandalore“. Celá operace vyeskalovala vybombardováním desítek městských kopulí a povražděním přeživších pomocí bezpečnostních droidů série KX pod dohledem Imperiálních sondážních droidů. Tato operace nesla název „Noc tisíce slz“ a byla poslední tečkou a definitivním rozprášením mandalorských sil, které se musely začít skrývat po celé galaxii. V té době také Moff Gideon získal od Bo-Katan Darksaber. (Veskoslav)

Reklama

Reklama