Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kao Chu (Chan Sing) se snaží dostat do přízně vlivné a bohaté rodiny Tseng, aby získal moc. Neváhá při tom zabít svého bratra a nahradí ho dvojníkem, kterého bude moci lépe ovládat a ožení ho s Tseng Ching Lan (Angela Mao Ying). Kao Chu dosáhne svého cíle, ale umře mnoho nevinných lidí... (Rominator)

Recenze (2)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oldchool kung-fu ktoré sa líši tým, že väčšinu filmu sledujeme príbeh hlavného záporáka Kao Chu (Chan Sing), ktorý sa chce votrieť do zámožnej rodiny tým, že chce donútiť svojho brata, aby sa do tej rodiny priženil. A keď sa mu do toho príliš nechce, tak ho neváha zabiť a nahradiť dvojníkom. A to je len začiatok jeho diabolského plánu plného vrážd. Čiže na kung-fu film celkom originálny príbeh. Až v poslednej tretine sa dostanú do popredia vdova (Angela Mao) mŕtveho dvojníka a rodinný poskok (Dorian Tan), ktorý je zamilovaný do Angely. A po absolvovaní rýchlotréningu nasleduje klasické finále v ktorom dostane Kao Chu na prdel. V tej chvíli sa tam zrazu na minútku prirúti Sammo Hung ako Chuov priateľ a na chvíľu si zabojuje s Dorianom, ktorý ho svojími slávnymi kopmi skope do veľkej gule. Jackie Chan, Yuen Wah a pár ďalších budúcich hviezd tu sú len za štatistov, ktorých občas môžete zahliadnuť v zábere. Bitky sú celkom dynamické na solídnej úrovni. Väčšinou praktické údery a kopy. Pôsobia celkom tvrdo. Ale bitiek mohlo byť aj viac. Celkovo je to také priemerné kung-fu s netradičným pútavým príbehom. 5/10. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kao Chu (Chan Sing) se snaží dostat do přízně vlivné a bohaté rodiny Tseng, aby získal moc. Neváhá při tom zabít svého bratra a nahradí ho dvojníkem, kterého bude moci lépe ovládat a ožení ho s Tseng Ching Lan (Angela Mao Ying). Kao Chu dosáhne svého cíle, ale umře mnoho nevinných lidí... Jackie Chan dělal na filmu hlavně jako kaskadér, ale je možné ho asi čtyřikrát zahlédnout v komparzu jako jednoho z Tsengových mužů. O akční choreografii se postarali Han Ying-Chieh a Sammo Hung Kam-Bo, který má ve snímku také malou roličku. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama