Reklama

Reklama

Lady Whirlwind

  • Hongkong Tie zhang xuan feng tui (více)

Obsahy(1)

Uplynuly tři roky od chvíle, kdy Ling Shi Hao těsně unikl smrti v nerovném boji s jeho odvěkým nepřítelem Tung Ku a jeho bandou. Celou tu dobu se skrýval u své přítelkyně Hsung Hsung a vymýšlel plán pomsty. A nyní nadešel čas zúčtování. Ling Shi Hao je odhodlaný očistit kraj od darebáka Tung Ku, který drží ve strachu všechny v okolí... (tuntavala)

(více)

Recenze (2)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Som dost sklamany. Od rezisera peciek ako Tournament alebo Hapkido som cakal ovela lepsi film. Lady Whirlwind oproti nim vyzera ako tuctove becko. Nielen co sa tyka velkoleposti ale aj prevedenia. Zapletka je tentoraz totalne ohlodana na kost. Na zaciatku nam je povedane kto je dobry a kto zly a väcsinu filmu tvoria uz len bitky. Niezeby som mal nieco proti jednoduchym zapletkam, ale tentoraz to bolo natolko zjednodusene, ze som nemal dovod fandit kladnym postavam a nenavidiet zaporakov. Herecky su tiez podane velmi zle. Som zvyknuty na slabe vykony v starych kung-fu filmoch, ale tentoraz to fakt prehnali a vdaka hereckym vykonom film posobi ako parodia. Vytrhnu to aspon bitky, ked uz je ich tolko? Bohuzial nie pretoze su fakt ubohe. Choreografia je totalne jednoducha, pohyby su pomale a ku kontaktom dochadza len velmi vynimocne. Je to take monotonne poskakovanie. Jediny kto za nieco stoji je Sammo, ktory tu hra vedlajsieho zaporaka. Ma celkom dost priestoru, ucastni sa troch bitiek. Kedze je ale zaporak, tak zakazdym dostane na frak, ale ako jediny obcas predvedie slusnu reakciu na uder, ktory schyta. Vysledkom je nudny podpriemer aj vzhladom na dobu vzniku a dnes to uz absolutne neobstoji. 4/10. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

V rámci japonských kung-fu filmů představuje Lady Whirlwind ekvivalent k americkým béčkovým filmům, co jdou rovnou na DVD. Má to podobně hloupoučký scénář, nenápaditou režii i stejně špatné herce, kteří se přímo předhánějí v topornosti a roztomile zavilých výrazech. Ovšem takovým zvráceným způsobem je to vlastně zábavné, třeba ty skoky z okna po hlavě či korejský dědeček, co učí tai-chi mě pobavily hodně a jako odpočinková zábava v nudném pracovním odpoledni to tak celkem fungovalo. Silné 2*. Volně ke stažení zde http://www.archive.org/details/LADYWHIRLWIND1973_1 ()

Reklama

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama