Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během mezinárodního karetního turnaje prohraje „Král gamblerů“ všechny své peníze proti „Gamblerské květině“, což ho dožene k sebevraždě. Jeho dcera se chce pomstít, a tak požádá o pomoc svého strýčka Waha. Má štěstí, tento policejní inspektor se totiž velice dobře zná se „Šťastnými hvězdami“. (Grimaldi)

Recenze (2)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si stejně jako zdejší skromné množství hodnotících konečně doplnil poslední díl ze série „Lucky Stars“, ale nebýt názvu, dost možná bych to ani nepoznal. Film se svými předchůdci má kromě obsazení pramálo společného. Jako by už tvůrci neměli co říct, a tak si bez okolku vzali notnou dávku inspirace u filmu Bůh gamblerů. Zkrátka karetní hry na prvním místě. Naopak na prvním místě mezi herci není Sammo Hung, má tu jen malou dvojroli, v které akci ani komedii už moc nezvládá, což se dá ostatně říct i o zbytku obsazení. Jedinou výjimkou je postava hraná Ericem Tsangem který mě poslední dobou neustále pozitivně překvapuje jak ve svých komediálních, tak dramatických hereckých rolích. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Siedmy a konecne posledny diel Lucky Stars serie pripomina skôr seriu God of Gamblers. Akurat namiesto Chow Yun-Fata tu hra hazardne hry stvorica pubertalne sa spravajucich dedkov, ktory uz ani nemaju dost sil na poriadne balenie zien. Takze väcsinu filmu hraju bud mahjong, kocky a hlavne poker pretoze komisar Tso ich naverbuje na pripad v ktorom budu musiet hlavnu zaporacku porazit v pokri. A kedze ho poriadne neovladaju, tak dostanu na pomoc instruktorku, ktora ich prakticky cely film uci hrat hazazdne hry v jednom dome. Film bol evidentne strasne lacny. Zlozenie party je rovnake ako v piatom diely. Sammo Hung sa v ulohe Kidstuffa objavi len v dvoch scenach. Namiesto seba parte posle ako nahradu svojho synovca - budhistickeho mnicha (Vincent Lau), ktory ovlada kung-fu a tak si bude môct v zavere zmerat sily s poskokmi (Kim Maree Penn a Mark Houghton) hlavnej zaporacky. Bitiek je ale absolutne minimum a ani kvalitou neoslnia. Samma asi uz nebavili trapne sceny v ktorych bali ako pubertiak zeny a tak sa tu objavi este v dalsich dvoch scenach v ulohe policajta, ktory zmlati Stanley Funga a trochu si natiahne slachy vo finale, aby dorazil hlavnu zaporacku.Cize dokopy tu hra tak 5 minut. Takze bitky su slabe, humorne sceny prilis nefunguju, zopar nevyhnutnych cameo vystupov to nezachrani. Smutny koniec jednej solidne rozbehutej komedialnej serie. Tento diel neodporucam ani ak sa vam pacili slabsie diely 4-6. 3/10. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Na akční choreografii se mimo jiné podílel i Mars. (Grimaldi)

Reklama

Reklama