Reklama

Reklama

Nindža odplácí

  • Hongkong Xiong zhong (více)

Obsahy(1)

Bruce (Bruce Le) pracuje v Římě pro mafiánskou organizaci a po nepovedené akci končí ve vězení, načež se rozhodne s kariérou zločince skončit. Jeho bývalí soukmenovci, kteří právě unesli dceru amerického velvyslance Sophii, však nesouhlasí a začnou mu usilovat o život. Bruce se spojí s italskou policií a pouští se do pátrání po zmizelé, jež ho zavede až do Paříže či Hong Kongu. (J.Connor)

(více)

Recenze (16)

decouble 

všechny recenze uživatele

Též známo jako Bruce se mstí. Kdysi jsme to s kamarády shlédli na VHS s hrozným monodabingem. Jedinečná záležitost! Nemá to hlavu ani patu. Hlavní herec kopíruje Bruce Leeho natolik, že si dal pseudonym Bruce Le! Menší roli zde má i Harold Sakata - ten který házel kloboukem v Goldfingerovi. Scény, kdy v souboji s Brucem Ninjové mizí a vyskakují ze vzduchu jsou psychotické. Ke všemu ten film často opakuje již použité zábery. A na konci se Bruce Le popere s Chickem Norisem, a to dokonce v Koloseu! Totální vykrádačka Cesty draka! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Bruce Le a Chick Norris představují hodně ujetou bizardnost, která kopíruje kde co, od Bonda po Cestu draka. Ve spravné společnosti s podporou nějakého alkoholu, ale může slušně pobavit. Je svým způsobem zábavně dementní, dialogy jsou opravdu peklíčko, stejně jako herečtí představitelé. Korunu tomu dodává ultimátní rychlodabing, který zvyšuje WTF efect o sto procent. ()

Reklama

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Na tyhle filmy by měl existovat nějaký zákon. Nevadí mi, když se vykrádají hlášky nebo scény z jiných filmů (např. v parodiích), stejně ať se dělají remaky. Ale tyhle nechutnosti bych zažaloval. Vykrádat hudbu z filmů Bruce Leeho i z bondovky Goldfinger, vykrádat zvukovou stopu Bruce Leeho, používat jméno a kopírovat jeho styl jen pro vytvoření jakéhosi filmu, to snad ne. Nebo to asi byla parodie. Protože tak nemožný film jsem dlouho neviděl. Viděl jsem kdysi na VHS, dnes po 20 letech znovu. Jedna hvězda za akční souboje s ninjama a Bolo Yeunga, alespoň toto zůstalo originální. Zbytečná nahota provázela a degradovala celý film. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

No jak je zmiňováno v předešlém komentáři hlavní herec si dal jméno Bruce Le s jedním e,kopíruje Bruce jak může. Všichni běloši jsou tady reprezentováni tlusťochy,kteří se neumí prát až na ty dva svalovce,ale ti hned skončí taky na zemi. Bez jakéhokoliv nápadu film plyne unyle. Postavy z jiných filmů,dokonce jsem tam uslyšel hudbu z Jamese Bonda,nevím jestli herec,který si film i sám režíroval chtěl vsadit na osvědčené scény z jiných filmlů v domění,že z toho bude hit nebo co já vím. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Totálně ujetá úchylárna. Na začátku 90 let si bratranec objednal z katalogu jednu VHS a já si do dneška velmi rád vzpomínám, jak jsme se u toho vždy perfektně bavili a diskutovali o těch bláznivých scénách :-) Dvouhlasý dabing byl jenom bonus. Bolo Yeung tady toho moc nepředvedl, ale potěšil. Harold Sakata se svým kloboučkem a zlatým pařátem, nebo co to bylo byl doslova k sežrání :-) Ach ta lesbická scéna, hehe. Hudba hrála skoro přes celý film. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama