Reklama

Reklama

Železní andělé

  • Hongkong Angel (více)
Trailer

Obsahy(1)

V osmdesátých letech prorůstá Hong Kongem mafie pro výrobu a šíření drog. Policii se díky dobrým informátorům podaří zjistit místo, kde pěstuje opium a na místo vyšle zvláštní komando. Po přestřelce zvítězí policie a obrovské opiové pole je zničeno. Tento zásah mafii rozhořčí natolik, že postupně začne vybíjet vyšší policejní důstojníky. Proto jsou najati tři specialisté, aby našli a zneškodnili hlavní představitele syndikátu. (ČSFD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Pecival 

všechny recenze uživatele

Totální béčko. Příšerné herecké výkony (obzvláště sledovat hlavní záporačku je zážitek), nesmyslné dialogy, naprosto nelogický děj (a nebo na mě příliš sofistikovaný), absurdní souboje (a vojáci co se třepají po zásahu jak při záchvatu padoucnice), ale celkově zcestný film v tom nejlepším smyslu. Lepší tři. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Úvodní díl asi nejdrsnější a nejpřímočařejší akční HK trilogie. Nekorektní akce, brutální přestřelky počty zabitých jdou do stovek. Soubojů tu sice tolik není, ale když už se najdou tak stojí za to. Hlavně finální ženskej trojboj je naprostej masakr. Kdo říkal, že se ženský neumí bitkařit? (zdravím tě Manonfire) Jenom jednička není ještě na plnej počet. Pár hluchých míst se tu najde, ale i tak je to nekompromisní pecka.90% ()

Reklama

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Železní andělé jsou mnohými povážováni za hongkongskou odpověď na Charlieho andílky a také já musím uznat, že něco na tom určitě bude. Byť rozdíly se najdou, například Charlie se tady jmenuje John a jeden z andělů je chlap. No dobrá moc velké rozdíly to nejsou, ale přesto v konečném důsledku z toho vycházají Andělé vítězně. Rozhodně to, ale není příběhem, který je tradičně až na druhé koleji, Policisté podniknou zátah na makovicová pole a mafie se jim začně mstít, policisté jsou z vražd celý bezradní a tak s pomocí Američana Alexe (Alex Fong) najmou tým Andělů v podání Moon Lee, Elaine Lui a Hideki Saijo, aby porazili gang madam Sue v podání Yukari Oshimy. Pro průměrného znalce hongkongských filmů to nejsou extra známá jména, ale v konečném důsledku to vůbec nevadí. Po tradičíním úvodním seznamování s postavami už, ale najiždí ta správná akce, kdy se střelivem ani souboji nešetří a například závěrečný souboj, kterého se účastní pouze dámy, se jen tak nevidí. Železní andělé jsou tak klasickým hongkongským snímkem z konce 80. let. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Voice-over z trajleru: "Film Iron Angels shows spectacular action scenes never before seen on the screen. Film is hard and is though as people must be to fight drug syndicate. Film that gets under your skin like a needle." Tak tady byla ta památná scéna zabetonování bankovní dodávky na staveništi, kterou později vykradla v jednom díle "KOBRA 11"... Ano, je to o dost slabší než ULTRA FORCE a RED FORCE, i když tu úřadují jedny z nejkrásnějších HK girls with guns, Moon Lee a bárbínoidní Elaine Lui. Standartní zápletce chybí lepší postavy, víc humoru, mučení je fádní a choreografie akčních scén je až na pár drobností zcela nezajímavá, vůbec to celé působí odflákle. Ale finále se zmíněnou zabetonovanou dodávkou a s krvavým soubojem Moon a Elaine se sadistickou záporačkou špatný dojem trochu napraví. Zajímalo by mě nakolik "CHARLIE´S ANGELS" ovlivnili hongkongská GWG druhé poloviny 80. let. Film má ještě dvě pokračování od stejné scenáristky a režisérky a se stejným hereckým ansámblem (jen v trojce absentuje Elaine Lui). 50%. P.S.: Pochvala Vapetu, že konečně sáhl po starých HK peckách od Intersonicu. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Charlieho andílci po čínsku, kde místo Cameron Diaz a Lucy Liu jsou dvě čínský kočky, což je super a místo Drew Barrymore jeden ošklivej Číňan, což už ale tak skvělý zase neni. Nicméně akce je to fakt monumentální, sice po první mega akci na opiovým poli to trochu sklidní a je tu mírný seznámení co, jak, kdo, kde, a kdy a vytvoření zápletky, ale to je jen takový nutný zlo, aby to tam následně mohli Andílci nehorázně rozjet s těžkou střelnou technikou a zlikvidovat tak caa 200 nepřátel během 30-40 minut a navíc závěrečnej souboj s hlavní záporňačkou je fakt drsnej a netrpí nějakou light verzí jen proto, že se tam rubou tři holky. Skvělá akční béčková zábava ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama