Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh pojednává o skutečných událostech, které se odehrávaly v Šanghaji kolem roku 1919. Nemilosrdný policejní kapitán Chu (Jang Lee Hwang) touží po moci a nezastaví se před ničím. Jeho chladnokrevnost nezná mezí a nemá problém likvidovat ani nevinné lidi. Zkorumpovaný kapitán Chu má rovněž pověst jednoho z nejlepších mistrů bojového umění Taekwondo. Zlému kapitánovi se rozhodne postavit mladý rozhněvaný bojovník z vesnice Lin Chang (Phillip Ko). (Epistemolog)

(více)

Recenze (2)

miklaras 

všechny recenze uživatele

Tiger over Wall má jednu velikou přednost a to Hwanga Jang Lee a jeho superkopy. Příběh nespravedlnosti a policejní korupce, odehrávající se v Šanghaji v roce 1919 je poměrně veliká bída, ovšem Hwang jako hlavní padouch je opravdu vynikající. I když vidět film s anglickým dabingem je na oběšení. Hwang tu mluví pisklavým hláskem a nic hroznějšího jsem už dlouho neslyšela.. ()

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Průměrný film Tiger over VVall zvedá účast skvělého bojového umělce Lik Cheunga a závěrečný epic fight Jang Lee Hwang vs Philip Ko, který má zde úžesnou formu, ale u Hwanga jsem viděl už lepší výkony. ()

Reklama

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama