Reklama

Reklama

The Burning Moon

Německo, 1992, 86 min

Režie:

Olaf Ittenbach

Scénář:

Olaf Ittenbach

Hrají:

Olaf Ittenbach

Recenze (8)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že horor je zložený z dvoch "rozprávok", ktoré rozpráva jeden feťák svojej malej sestre na dobrú noc. Prvá je o vraždiacom maniakovi, ktorý utiekol z liečebne, a druhá o vraždiacom farárovi. Ku koncu nás čaká taký masaker, že ma to až prekvapilo, je tam asi 20 minút ten najparádnejšej brutality, akú som mal doteraz možnosť od Ittenbacha vidieť. Takže gore tradične skvelé, rozpočet tradične nulový, a kamera je hrozná, ináč by som dal aj vyššie hodnotenie - už len za ten záver. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ittenbachovým filmům jsem se kvůli jejich "proslavené" kvalitě dost dlouho vyhýbal... A docela zbytečně... Neříkám, že je The Burning Moon nějaká pecka, musím souhlasit se všemi vytýkanými chybami (od herců, přes kameru až po naprostou levnost filmu), ale na druhou stranu mu nelze upřít zcela očividné nadšení pro horor (a gore)... A to se sakra počítá... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hlavne za gore parádu, si tento snímok zaslúži pozornosť. A to vlastne tiež len fanúšikov splatter žánru. Svojím spôsobom potešia a hlavne pobavia aj ochotnícke herecké výkony, ale problém je hlavne v nude, ktorá si to tu rozdáva viac, ako krvavinky. ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Až doteď pro mě byl králem undergroundovýho hororu Jim Van Bebber (Lucifera Valentina nepočítam protože ten je od hlavy až k patě uvízlej v blitkách) ale to co předvádí Ittenbach je naprostej hardcore. Navíc to zabalil i do docela povedenýho story o chlápkovi co vypráví šílený příběhy svojí sestře před spanim, takže ty gore chuťovky dávají i smysl. Hodně se mi líbily i otřesný výkony německých neherců páč to na mě celý působilo tak trochu troma a na to já vždycky slyšim. Mno a ty démoní gore orgie ke konci to už je mega úlet. Ke všemu sem tuhle scénku viděl v rámci experimentu s jednou nechutnou vhs asi před 25 lety a navždy mě to poznamenalo. Teď sem se s filmem znovu shledal a sem naprosto nadšen. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Nech sa na mna nikto nehneva,ale tato nemecka "komedia" stoji za jedno velke ho*no,amaterizmus jak hovado,herci taktiez,aspon ten zaver bol aky taky,jedna hviezdicka prave kvoli nemu...:-) ()

Valenta28 

všechny recenze uživatele

Příjemný starý a vtipný horor na odreagování. Líbí se mi jeho styl. Jak je natočen a zpracován. Taková ta nekvalitní kamera mě vždy hrozně unáší. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Obraz vypada, jak by byl zkopirovany desetkrat z VHS na VHS. Pokud to bylo zamerem, povedlo se dokonale. Pokud to bylo neplanovane, tak to dava filmu urcitou zajimavou patinu. Nicmene vseho moc skodi. Tech litajicich udu, penisu, hlav, koncetin, vnitrnosti je proste az prilis. Zatim se mi nelibil ani jeden film pana Ittenbacha a tento bohuzel nebyl vyjimkou. ()

Reklama

Reklama