Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva kadeti donuceni následovat dvě různé cesty. Ming byl rekrutován vůdcem největšího hongkongského gangu, aby se infiltroval do řad policie jako tajný vyzvědač. Policista Yan se mezitím úspěšně infiltruje do gangu a získává si důvěru mafiiánského bosse a Ming je povýšen do CIB - útvaru zvláštního zpravodajství, oddělení pro vyšetřování vnitřních záležitostí. Policie má podezření, že v jejích řadách někdo slídí, a tak potřebuje volavku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (308)

liskam 

všechny recenze uživatele

Já prostě nevím co je na těch asiatech tak skvělého, že jsou ty jejich filmy tak vysoko hodnoceny. Samozejmně chápu nadšence do asijské tvorby. Ale nechápu uživatele, kteří hodnotí vysoko jen proto, že je to zrovna teď "in".... Z mého pohledu byl film suchý a bez emocí. Herecké výkony podprůměrné a hudba, která měla navozovat rádoby akční a nebo dojemné scény byla úplný propadák. Když si vzpomenu na Skrytou Identitu a herecké výkony Nicolsona, Wahlberga nebo Damona..... To byla pecka. A klidně si o mě říkejte, že jsem ujetej na americké filmy. Je mi to fuk, protože to není pravda. Jen mám prostě rád, když film funguje tak jak má. Za mě 40% ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak trochu Skrytá identita... čímž chci jen říct toliko: je opravdu škoda, že jsem zmiňovaný film viděla dříve, než "originál". Asi by i hodnocení dopadlo jinak. Snad. Moc se mi to líbilo a jsem ráda, že jsem se k tomu konečně posadila. Kdybych stála... :-) Rozhodně pro ty, kteří mají rádi krimi a nebojí se známého příběhu. Zkrátka hotový herecký koncert slavné "čtyřky" (Andy, Tony, Anthony, Eric). ()

Reklama

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Notně ohraný a triviální námět jež působí v přímém kontrastu s výtečnou režií a skvěle zahranými postavami jako pěst na oko. Celkově se však překvapivě jedná o netuctovou podívanou o dvou zásadových mužích na opačných stranách zákona. Tohle zajímavě vystavěné drama v samém závěru dokonale strhne a zůstane po něm dojem, že jej natáčel Michael Mann, jemuž zakázali přílišné kamerové eskapády a experimenty, což bylo jenom k dobru věci. Žánrově těsně pod vrcholem. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Je to fajn. Chvíľu som mal síce problém zorientovať sa v čínskych tvárach, ale postupne sa film zjednduší a celkom dobre začne fungovať napätie. Predovšetkým "súboj" medzi dvoma bossmi (policajným a mafiánskym) je výborný aj na malom priestore. Ale remake NA DRUHEJ STRANE ma oslovil trochu viac, lebo mi hlavné úlohy prišli silnejšie zahrané... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dva muži, kteří se minou v policejní škole. Jeden z nich je vyhozen a jako tajný agent nastupuje svou cestu skrz zločin na jejímž koncí doufá, že získá zpět sám sebe. Druhý, který se jako zločinec dostal do policejní školy, aby z něj vyrostl donašeč, který má zločincům pomoci v jejich boji proti policii. Život obou se během let hodně změnil, ale jen jedne z nich po letech chce změnu... Velmi kvalitní kriminálka, která sází na perfektní herecké obsazení, kterému vévodí Tony Leung Chiu Wai(nezlob se Andy ale tenhle chlapík se mi tam líbil více...). Film se snaží, aby jste si zamilovali obě hlavní postavy a možná by bylo lepší, kdyby mezi nimi udělal autor scénáře nějaký řez, který by diváka donutil fandit jen jednomu z obou "klaďasů". Škoda, že tento film je z celé trilogie nejlepší. PS: vysvětlete mi proč je na plakátu nějaká žena a kdo to má být? ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Filmom sa silne inšpirovala videohra "Sleeping Dogs" z roku 2002. (Real Tom Hardy)
  • Z důvodu čínských regulí byli tvůrci nuceni vytvořit dva konce. Původní se promítal v Hongkongu a ve světě, nový pak v Čínské lidové republice a Malajsii. (Grimaldi)

Související novinky

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

9. Filmasia plná hongkongských a korejských bomb

25.11.2013

Kino Světozor hostí od čtvrtka 28. listopadu do pondělí 2. prosince festival asijských filmů Filmasia. Ten se letos zaměřil na hongkongské thrillery a romace a korejské divácké hity. Po třech filmech… (více)

Scorsese všude, kam se podíváš

Scorsese všude, kam se podíváš

22.01.2007

Martin Scorsese. Jen těžko byste za poslední týdny našli v médiích zaobírajících se filmovým děním frekventovaněji zmiňované jméno. Tento legendární americký režisér si aktuální mimořádný zájem okolí… (více)

Bye bye Hollywood

Bye bye Hollywood

16.10.2006

I přesto, že se svým nejnovějším snímkem, Skrytá identita, slaví nevídané úspěchy, ať už kritické nebo finanční, má klasik velkého plátna Martin Scorsese v plánu dát si od hollywoodských blockbusterů… (více)

Reklama

Reklama