Reklama

Reklama

Black Friday

Trailer 1

Obchod s hračkami sa chystá na deň, ktorý je snom všetkých obchodníkov a nočnou morou všetkých ich zamestnancov. Tento Black Friday bude výnimočný, pretože zákazníci si okrem peňazí a bojovej nálady prinesú aj neznámu infekciu, ktorá ich mení v beštie. (Marceloo)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (31)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Trailer pôsobil celkom vtipne, ale filmu práve poriadna dávka humoru strašne chýba. Vďaka tomu aj napriek krátkej stopáži film nudí od začiatku do konca. Postavy sú nezaujímavé, zopár béčkových hviezd tu je obsadeným mimo svojho typu, takže je prakticky jedno, že sa tu objavia. Filmu to nijak nepomôže. Jediné, čo za niečo stojí sú nechutné gore scény plné slizu a vnútorností. Kto má rád takého pochúťky, tak si ich tu užije do sýtosti. Či už CGI alebo praktické efekty sú na solídnej úrovni a sem tam sa vydarí aj nejaká ľakačka. Takže celkovo podpriemerná hororová akože komédia s ok gore nechutnostiami. 4/10. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Černý pátek? Ne, zelený! Černý zní rasisticky! - Milosrdně krátká oddechovka na jedno podívání. Odkaz na Úsvit mrtvých (1978), Barvu z kosmu, Evoluci či Věc je jasný. Nenápadný odkaz na Evil Dead, když se začne debatovat o amputaci ruky...a čekal jsem, že vzhledem k přítomnosti Bruce dojde na motorovku. Škoda, že se tvůrci nemohli rozhodnout, zda půjde o vztahové drama (v momentě ohrožení spadly masky a všichni si začali pěkně říkat pravdu do očí), bláznivou komedii nebo sci-fi horor. Potěšily především masky a mechanické triky, což je dost málo. Jako ztrátu času to ale neberu. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaká doba, kdy jsem zaregistroval výskyt tohoto filmu, ale nevím proč, měl jsem ho zaškatulkovaný jako zombie komedii. Pořád jsem ho odkládal, ale zrovna jsem dostal chuť na něco podobného a k mému překvapení zde sice šlo o nákazu, ale poněkud jiného ražení. Sám jsem v minulosti pracoval v obchodu a tak vím, jak lidi dokáží být nepříjemní – agresivní. No zaměstnancům jsem nezáviděl, hlavně když v USA je Black Friday opravdu „masakr“.    Dalším velkým lákadlem byl sám Bruce Campbell, můj oblíbený herec, leč ten tu hrál vedlejší roli a hlavně zde figuruje především jako producent. I tak šlo o mazaný marketingový tah, protože si nebudeme nic nalhávat, tento film zas až tak dobrou a kvalitní podívanou rozhodně není. Herci a herečky si nevedli zas až tak špatně, některé postavy byly správně praštěné a začátek filmu mě dokázal docela navnadit. Stejně tak i některé hlášky či morbidní situace pobavily. Bohužel samotný závěr to dost pokazil a stejně tak i některé nepříliš povedené speciální efekty.    Přitom masky zmutovaných lidí nevypadaly vůbec zle. Některé mord scény taky stojí za pozornost, ovšem finální boss parazit a jeho zneškodnění, jo to už stálo za pováženou. Digitální hnus, zbytečné natahování děje a přitom to všechno bylo tak pěkně rozehrané. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ta slabá třetí hvězda je spíš jenom za žánr, protože tahle nenáročná blbůstka mě příliš nenadchla. Potenciál filmu byl sice více než slušný (mimozemsky mutující zákazníci řádí v obchoďáku), ale bohužel scénárista asi neoplýval přílišnou tvůrčí fantazií. Z téhle zápletky se totiž dalo vytřískat mnohem víc humoru i nechutností. Ale scénář je hodně slabý a dialogy i hlášky jsou většinou spíš mdlé a rozpačité, nežli vtipné. Z herců mě bavil snad jen tlustý černý manažer a sympatická katalánská Ivana. Největším kladem filmu jsou tak myslím jen masky vředovitých hnusáků, a ještě mrzutý medvěd-plyšák Dennis, připomínající mi depresivního robota Marvina ze Stopařova průvodce. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv se zde sešli minimálně 3 herci co v minulosti něco dokázali (Sawa - Nezvratný Osud , Campbell - Evil Dead a Jai White - Univerzální Voják) a ostatní mají každý/každá hororové zkušenosti nejedná se o dobrý film. Banda postiženců a dvou kravek bojuje v hračkářském obchodu proti nějakým zmutovancům premisa zní možná dobře, ale chyba lávky ten boj tam takřka není za to je zde plejáda debilních postav co umírají tak debilním způsobem , že by se na to mohlo natočit rovnou nové Scary Movie. Nejsmutnější je konec kdy evidentně nebyly prachy na rozpohybování té příšerky tak tam jen stojí na místě v hořícím obchodě.  Marně přemýšlím co zde pochválit možná tak úvodní scénu pak to radši vypněte . 20 procent ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v prostorách bývalého Babies R' Us, což je americký prodejce hraček, potřeb a oblečení pro děti. (HellFire)
  • V 10. minutě je na chvíli možno vidět panenku Chucky. (pornogrind)

Reklama

Reklama