Reklama

Reklama

Nahý vrah

  • Hongkong Chi luo gao yang (více)

Recenze (10)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Asijská akční kriminálka s hrozně jednoduchým dějem, nevýrazným Simonem Yamem a několika holkama, který si to jako nájemný vražedkyně docela hustě rozdávaj ... A to myslím v obou smyslech. Jednak je zde dost lesbický soft erotiky a jednak pár hodně divokých (ale opravdu hodně!) akcí, které končí většinou dost brutálně, cákance krve na kameru, chlapi jsou stříleni do rozkroků apod. Sice to patří mezi CAT III snímky známé extrémním násilím a otevřeným přístupem k sexuální brutalitě, ale tohle je ještě docela v pohodě. I když snědený penis policajtem, zapletený za párek s horčicí je fakt ekl ... ()

d-corso 

všechny recenze uživatele

Vizuální orgie okořeněné bizarním humorem, erotikou a zalité spoustou krve. Baletní choreografie akčních scén má své neopakovatelné kouzlo. Pokud budeme filmy Johna Woo, Tsui Harka či Ringo Lama považovat za hongkongský mainstream, potom je Chiklo gouyeung (Naked killer) ne snad úplným undergroundem, ale nezávislým, nebo lépe řečeno alternativním produktem. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je film o nájemných vražedkyních, kterej obsahuje daleko víc nahoty, sexuálních a hlavně lesbických scén než akce, což je sice fajn pokoukání a řada scén je hodně odvážných a jít to ještě o kousek dál, tak je to porno, ale jelikož akce, pokud se objeví, tak to je naprosto zběsilej masakr s hromadou mrtvol vytvořenou během pouhý jedný minuty, tak docela zamrzí, že je jí tady zatraceně pomálu. Navíc příběh nestojí na moc silnejch základech a působí nekonzistentně a bez nějaký zásadnější zápletky, takže jenom průměr. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Hned vedla Leona, Nikity ci Killera, jeden z najlepsich filmov na temu najomny zabijak. Hlavny hrdinovia - zabijaci su v tomto filme vyhradne zeny. A plati pre ne jedno pravidlo - najsilnejsou zbranou zeny-zabijaka je jej zenskost. Ktora ovladne toto pravidlo, stane sa skvelym zabijakom. Smrtelne krasne a smrtelne nebezpecne. Ked sa k slovu dostane akcia, budete mat nutkanie sa uistit, ci film nenatocil John Woo. Sice jej nieje vela (cca 3 pomerne dlhe sceny), podobnost je vsak ocividna. Baletne prestrelky, rychly strih, velky pocet mrtvych. Nieje co riesit, proste si to pozrite. (9/10) ()

HKstars 

všechny recenze uživatele

Vítejte v šíleném světě, který je našláplým drinkem mixujícím Brutální Nikitu, Základní instinkt a bůh ví co ještě s mimořádnou zručností hongkongských šílenců. Filmová realita ve které hrají prim krásné ženy, vraždící zločince (výhradně muže) na zakázku těmi nejvynalézavějšími způsoby. Jejich brutalita nezná mezí a hlavní mužská postava (Simon Yam hrající impotentního policistu, který nedokáže po smrti bratra, kterou zavinil, udržet zbraň) jen bezmocně sleduje, že do jedné z těhle smrtonosných koček se zamiloval. Začne to nařezaným penisem ve steaku a pokračuje to bojem o holý život. Smrtonosné kočky mají totiž jisté sklony k lesbické lásce a pro muže není v tomto krutém světě místo. Vyřeší to rej rychle putujícího olova nebo dojde k sexuálním orgiím? Lákavá otázka nutí diváka vydržet až do konce téhle akční eskapády... Bohužel ale není přiliš na co koukat - najdeme tu celkem solidní "hitwomanský" příběh, který ale není ničím co bychom jindy a jinde neviděli - snaha šokovat tak zůstá u rozřezaných částí lidských těl, popř. u agresivity ženských lovkyň, erotické scény však postrádají potřebnou chemii a těch akčních je tu naopak pomálu, užijete si jen parádní finále, ale to je trochu málo na celovečerák. Režisér Fok se snaží jak to jen jde, ale vymáčkne ze sebe jen pár uměleckých záběrů soulože ve standarním stylu a na pozadí předvídatelného příběhu mu trochu ujíždějí nohy. To je trochu škoda, protože kdyby se přidalo trochu akčního koření a poodhrnula se trochu rouška zakázané dívčí lásky, mohl být tento film něčím skutečně zajímavým - takhle zůstává na půli cesty mezi nadupaným erotickým thrillerem a podřadným akčním béčkem... Kam je to blíž už musíte zjistit sami... 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Hongkongu a na Taiwane. (Real Tom Hardy)
  • Plagáty k filmu fotil istý renomovaný fotograf magazínu Playboy. Režisér si ho prizval osobne. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama