Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zasmušilý Nikolaj (Andrej Mironov) býval kdysi astrofyzikem. Nyní se živí jako nakládač ve skladu zeleniny. Právě tam ho potkává pohledná prodavačka Naděžda (Tatyana Dogileva) a převrací Koljův život vzhůru nohama. Naďa ukazuje Koljovi jiný svět, žije velmi nákladným a okázalým způsobem a především hýří bezbřehým optimismem. Nikolaj zpočátku váhá, později se nechává strhnout a dvojice brzy naplánuje sňatek. Ale rozdíly mezi nimi zůstávají nepřekonatelné; na pompézní svatbě Kolju popadne amok a před zraky stovky „nejbližších přátel" ženich zděšeně prchá, zanechávaje svůj oblek v rukou nešťastné Naděždy. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Mezi dvěma a třemi hvězdami. Ke třem to u mě převážila slabost pro romantiku a ruštinu. Postavy tohoto filmu nejsou napsány jako skuteční lidé, ale jako karikatury. Jejich rozhodování je zbrklé a nepodložené a to dokonce ani s přihlédnutím k jejich karikovaným charakterům. _____ Bezbřehý optimismus a materiální pohled na svět v příběhu o náhlé a nepříliš uvěřitelné lásce se střetne s ubíjejícím pesimismem. Z toho hrdinu sice nejprve vytáhne láska, ale nad vodou ho udrží teprve zjištění, že jeho práce a její směřování mají nějaký smysl. /22. 7. 11./ ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Sovetska romanticka komedie, ktera neni pro kazdeho. Mne se to docela libilo (pozitivni konec mam u komedii rad. A tim nemyslim utek ze svatby...) a to predevsim diky Еленe Соловей, ktera byla uplne roztomila i pres ty obri bryle... :-))) ()

Reklama

Reklama