Reklama

Reklama

Tři muži ve člunu a pes

(TV film)
  • Sovětský svaz Troje v lodke, ně sčitaja sobaki (více)

Obsahy(1)

Rozmarný příběh tří přátel, kteří se vypraví společně na několikadenní aktivní dovolenou po řece Temži, patří ke klasickým dílům světové humoristické literatury. Vyprávěni je pestrou směsicí příhod a událostí, které je po dobu této svérázné výpravy potkávají na palubě jejich člunu i v pobřežních hospůdkách. Autor používá klidný, suchý humor, s jehož pomocí odhaluje lidské slabosti, návyky a zlozvyky a velebí přátelskou solidaritu a touhu po dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

iHyik 

všechny recenze uživatele

Nominuju to na nejhorší film podle knižní předlohy. Za těch 49,- kč mě mělo napadnout, že na dvd bude něco chybět. I humor... :( ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus priveľa spievania, ale aj s ohľadom na rok výroby slušne zvládnutá groteska. Dokonca sa Rusom podarilo celkom trefne vystihnúť plusy klasického britského humoru a Klapkovského štýlu. A tie papierové kulisy Londýna s modelmi autíčok v úvodných titulkoch boli úsmevné :-) ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Něco se nepovedlo. Natočit jeden z nejlepších humoristických románů v Sovětském svazu je samo o sobě dost divný nápad. Už jen ta výrazně neanglická řeka!! Zabudování dívek (a bohužel dosti neatraktivních) také není nejšťastnější. Ty děsivé písně a podivné motivy (muž na parní bárce). Snad jen sekvence pod titulky a závěrečná melancholie působí trochu překvapivě. Ale hlavně zmizel humor. Jestliže se nezasměju u věšení obrazu, otvírání konzervy nebo stavění stanu, udělali někde soudruzi z SSSR chybu. ()

Ej Hlemýžď 

všechny recenze uživatele

Ve snímku je snaha zachovat řadu epizod z literární předlohy, ale je vidět, že přenést mou oblíbenou knihu Tři muži ve člunu ... do filmové podoby nevyzněla zcela dobře. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama