Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ingrid Svensson (May Britt), hlboko veriaca mladá žena, býva na farme svojich rodičov. Žije tam sama, pretože rodičia zomreli v čase, keď bola ešte malá. Jej stereotyp sa naruší, keď na ňu po ceste z kostola zaútočí maskovaný muž. Ingrid mala veľké šťastie a ušla mu. Oveľa viac šťastia ako niekoľko dievčat z okolia, ktoré sa stali obeťou brutálneho útoku. Utrpenie sa však pre ňu ani zďaleka nekončí, keďže psychopat sa stále pohybuje v jej blízkosti a privádza úbohu dievčinu na pokraj nervového zrútenia. (beso74)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

A je to tu zase, Cameron Mitchell, rozhodně na něj nejsem zasedlej ale filmy s ním mě nijakým způsobem odrazujou. Haunts toho není vyjímkou. Představte si dokonalý horor se skvělou atmosférou, kvalitníma vraždama a sexy herečkama, tohle všechno si odmyslete a máte Haunts. Navíc jak řekl kolega není to slasher spíše jako drama, navíc hrozně pomalý drama. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Vezmem to z "kraja " čiže s ohľadom na 70s. Podivné mestečko s podivnou populáciou ( sedí ). Niekto je pošahanejší viac a niekto ešte viac (sedí ). Túto komunitu naruší príchod dcéry , ktorej rodina bola vyhladená a začne si tunajší folklór užívať osamote , na samote ( sedí ). V okolí ( v ktorom nie je vítaná ) odbieha na krvavé výlety maskot , ktorého sa miestnym nedarí vrátiť do ohrady ( sedí ). Po pár hodinách si v lesíku skoro potyká s miestnym killerom ( sedí ). Neverí jej nikto , ani strýko ( sedí ) . Tunajší butcher otehotnel šerifovu dcéru , čo sa šerif dozvie od farára ( sedí ) , butcher má záujem o čerstvé mäso (sedí ) ....kto je však " killerom " ( to nesedí ) . Finále to celé vyhladí ( sedí ) . Na tie roky ( to sedí ). P.S.Názov filmu ( nesedí ). ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Mal som si radšej pustiť detektíva Karola. Pretože tento ukecaný zmätok, je akosi mimo ( už aj tak osr@tú ) misu. V horore treba strašiť a nie len pripomínať divákovi v každej minúte sledovania, že aha toto má byť kulervúce. Neodsudzujem to kvôli roku vzniku filmu, ale kvôli tomu, že sa tu proste nedočkáte toho, čo tento žáner fanúšikom praje. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Haunts není slasher, jak by se podle obrázku mohlo zdát, ale spíše smutný psychothriller s detektivní zápletkou. O vraždy, jež má na svědomí maskovaný psychopat, tu vůbec nejde. Spíše se boříme v depresích hlavní hrdinky a odhalujeme původ neštěstí, který sahá až do jejího dětství. Ve filmu se toho moc neděje, naší ubrečenou hrdinku pořád spíš někdo sleduje, leze jí do sprchy a občas se jí snaží ojet. Závěr je do toho hodně melancholický, prostě žádná diskosračka. Největším lákadlem budiž překrásná hudba od virtuózního mága Pina Donaggia, který měl už v té době za sebou práci na Don´t Look Now a Carrie. ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Mendocinu v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama