Reklama

Reklama

Supersonic Man

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

„Matouši, nechci do Itálie, zůstaneme tady v Africe, tady jsou větší možnosti. Začneme dělat do nákladní dopravy, aspoň za pokus to stojí, žádný strachy, za takový tři měsíce budeme v balíku.“ A tak se i stalo, Matouš nakonec odešel i z té Afriky, možná ho tam diskriminovali, kdo ví, tak si tu cestišku domů střihl přes Španělsko, kde se proměnil na Supersonic Mana. A jak že se jím můžeme stát? Stačí maličkost, koupit u rákosníka laciný digitálky, do nich v příhodnou dobu říct „May the Great Force of the Galaxie be with me“ a hned je z Vás vyvalený lítající kulturista. Cameron Mitchell je neskutečně zábavný záporák, pořád vykřikující „bravo, bravo“. Tak já se k němu přidám, bravo Supersonicu, seš betelnej kořeň. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Srandovná španielska variácia na Supermana o ktorej som si nie istý či to mala byť tak trochu paródia. Každopádne sa film s ničím neserie a hneď na úvod je vesmírnemu kulturistovi v slipoch zadaná úloha bojovať so zlom na zemi. Zlom sa v tomto prípade myslí diabolský cameron Mitchell ktorý dáva nádherne distingvovane jebnutého zloducha, radosť pozerať. Niektoré scény sú jasne komediálne ako veselá bitka v bare ktorú jeden štamgast ignoruje a len sa napcháva, dvaja priblblý únoscovia čo po stretnutí so Supersonicom utekajú rýchloposuvom a samozrejme grgajúci ožran drankajúci drobné na chľast. Pri veciach ako autá čo vybuchujú okamžite po prudkom odbočení, alebo zdvíhaní papundeklového parného valca už je neisté či to bolo zamýšľané ako sranda, ale určite je a to sa počíta. Hlavný hrdina je taký fúzatý chlapík ( celý čas mi nedošlo že to bol chlap čo hrával Matúša ) čo povie do hodiniek heslo " nech je sila galaxie so mnou" a premení sa na na nablýskaného svalnáča s pomerne nekonzistentnými superschopnosťami od lietania po dezintegráciu ľubovoľne veľkých predmetov mávnutím rukou. Zloduch má pomocníka čo vyzerá ako drsnejší klon Leslieho Nielsena a parádneho robota typu konzerva s plameňometom a raketami na Batmanovských ušiach. Jediné čo ma na tom celom sklamalo bolo finále, kde som sa tešil na duel s robotom, ale ono iba všetko proste nezmyselne vybuchuje v neprehľadných chuchvalcoch. No nevadí, keby boli všetky podobné srajdy zábavné aspoň ako táto, bolo by na svete viac mieru. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Keď sa na začiatku filmu objavila hláška´´May the Force of the Galaxies, go with you´´, skoro som sa posral od nadšenia! To bude nárez! Hovorím si a dúfam, že to bude plné lacných trikov, prehnaného herectva a ultralacnej atmosféry. Veď hej, ale nie každé ,,béééčko,, hovorí z duše. Toto určite nie. ()

Slimak 

všechny recenze uživatele

K smíchu zvrácený scifi film s Antoniem "Matoušem"Cantaforou v titulní roli...snímek který je ixtou variantou Suprmana.... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama