Reklama

Reklama

Danielle Steel: Buď otcem mého dítěte

(TV film)
  • Česko Buď otcem mého dítěte (více)

Obsahy(1)

Synové televizního scenáristy Billa Garta žijí od rozvodu rodičů s matkou v New Yorku a jen občas tráví několik dní s tátou v Los Angeles. Billovi v každodenním životě chybí rodina, zejména Adam a Tom. Manželé Towersovi se před sňatkem domluvili, že nebudou mít děti, Adriana však zjistí, že je těhotná a snaží se manžela přemluvit ke změně stanoviska. Steven trpí od dětství jakýmsi traumatem, potomka v žádném případě nechce a nutí svou ženu k potratu. Rozhodnutí je pro Adrianu těžké, touží po dítěti, ale Stevena miluje a má obavu, že ho ztratí, když mu nevyhoví. Nicméně rozhodne se pro dítě. Ale její tušení ohledně manželství se splní, Steven ji obviní, že nedodržela dohodu, cítí se podveden, svou ženu opustí a má v úmyslu zažádat o rozvod. Bill a Adriane vlastně touží po tomtéž, po rodině a dětech. Netuší, že se často míjejí, jednou v televizi (Adriana je televizní reportérkou), jindy v supermarketu (bydlí blízko sebe), zatím se neznají. Až jednou se náhodně dají do řeči, Adriana poradí Billovi při nákupu a on ji pozve na party, kterou pořádá ve svém domě ke Dni nezávislosti. Adriana tam nemá v úmyslu jít, ale rozladěná Stevenovou neústupností (manžel jí dokonce v nepřítomnosti vystěhuje část nábytku) nakonec se rozhodne spíše z trucu party navštívit. Pozdě v noci po odchodu hostů Bill s Adrianou zůstanou sami a dále si povídají s pocitem, jakoby se znali odjakživa. Pak jdou společně na baseball, ale Adriana své problémy tají. Po určité době přizná, že nežije s manželem, ale o svém těhotenství se nezmíní. Při příští návštěvě Adama a Toma v Los Angeles podniknou společný výlet k Velkému medvědímu jezeru a Adriana si s kluky dobře rozumí. Při odjezdu od jezera Tomyho srazí auto, ale díky Adrianě, která ho strhne stranou, má jen drobná zranění, hůře je na tom ona sama. V nemocnici je považují za manžele, takže lékař informuje Billa, že Adrianino těhotenství není ohroženo. Adriana sice Billa miluje, nicméně řeší dilema, zda má otce svého ještě nenarozeného dítěte definitivně odepsat ze života, anebo zda se má pokusit zlomit jeho odpor tím, že mu dítě ukáže v naději, že krev není voda... (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film je skutočne taký, aký má byť; romantický, neškodný film určený pre televíziu. 4/10 ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

DAlší pseudo romantická slátanina od režiséra Michaela Millera který má s romantickýma filmama bohaté zkušenosti. Jen mi je nejasný co tam dělá Ritter, nejen že mu tahle role nevyšla ale je navíc děsně špatně zahraná. No další podprůměrná televizní shitoidní blbost. ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Je to romantická slaďárna podle klasické červené knihovny, pokud od toho dámy neočekávají bestmovie tak je to celkem příjemný film na nedělní odpo v dešti. Chlapům doporučuju nekoukat a nebo nekritizovat. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Ten film by byl mnohem lepší, kdyby ubrali těch rádoby romantických řečí a dali těhotné hlavní hrdince trochu větší IQ cifru. Fakt jsem nepochopila, o co se celou dobu snažila a hlavně do jakého vzorce by se její manžel musel vměstnat, aby byla spokojená s tím, co se stane a jak to bude. John Ritter alias Bill tu hrál tak hroznýho slušňáka, až to bylo chvílemi divný a když se chtěl dostat do "zlejší" polohy, tak to bylo trochu směšný. První půlka vypadala slibně, druhá už se hnala průměrnou kýčovitostí směr předvídatelný konec. 2,5* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama