Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

movie 

všechny recenze uživatele

Sydney Sweeney má bohužel (nejspíše) nejvíc talentu ve vlastní podprsence. Je to ovšem o mnoho více talentu, než má kdokoliv ostatní z účastníků tohoto vožeru. Školácký scénář je až ohavně děravý, snaží se pohybovat na hraně chytrého dramatu/thrilleru a erotického filmu, ale doboha, nevím, jestli je to určený pro mladý anebo pro starý. Herecky je to zcela skandální záležitost a kdo vybral Bena Hardyho do role vzrušujícího kance a zkušeného svůdce, který ženám nabízí “pořádnou ližbu”, by měl změnit profesi. Třeba založit školu háčkování nebo vyrábět domácí keramiku. VOD produkce Netflix je nuzná, ale pořád je to ještě pohoda ve srovnání s produkcí Amazon Prime. To je skutečná jízda. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dlhý (čo by nevadilo) a zvláštny (čo vlastne tiež nevadí, ehm...) film, od ktorého tak nejak automaticky (vzhľadom na voyeuristický resp. stalkerský motív) čakáte drsný psychotriler a napokon sa z toho vykľuje niečo úplne iné. Ale neprekáža vám to a celkom si to užívate (vďaka hypnotickej atmosfére, slušnej výprave a dobrému kastingu v čele s megasladkou Sydney Sweeney). No a keď sa „zmierite“ s tým, že toto nebude druhá Ruka na kolíske, tak sa vo finále tvorcovia vytasia s pár nečakanými twistami, po ktorých si uvedomíte, že ste vlastne celý čas pozerali drsný psychotriler, len to bolo tak rafinovane zakamuflované, že ste si to nevšimli. Za mňa veľmi fajn (i vďaka light erotike, určite by som to ale neoznačil za „poriadny“ erotický triler, takže nadržanci bacha na to!) hra s divákom, ale na štvrtú hviezdu to nemá. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Pozor, vaši sousedé vás šmírují! A může to mít až fatální následky. Tenhle snímek proti sobě staví Sydney Sweeney a Justice Smithe, kteří spolu tvoří nekonfliktní milostný pár, co se právě nastěhoval do vysněného hnízdečka lásky, a Bena Hardyho s Natashou Liu Bordizzo, kteří představují milostný pár odnaproti., co je samý svár a je sžíraný nevěrou. Vtip je v tom, že nově nastěhovaný pár se začne bavit pozorováním a šmírováním svých nových sousedů, co mají okna přes ulici a u kterých je pořád živo, dokonce si troufne do své ujeté zábavy zapojit důmyslné odposlouchávací zařízení, aby byl neustále v obraze. Snímek je to zajímavý, poměrně neotřele zpracovaný, ale neuváženě dlouhá stopáž, bezmála dvouhodinová, jej činí tak trochu rozvleklým. První hodinu v podstatě jen sledujeme dlouhou a táhlou expozici, jejíž hlavní náplní je počet sousedských i sousedových koitů a orálních dovedností, načež druhá polovina přichystá divákům nejedno nečekané překvapení. Především vyjde najevo VELKÁ POINTA, která celé dosavadní dění, o němž si divák myslel, že v něm má celkem jasno, převrátí zcela naruby. A Sydney Sweeney předvede svoji prsní výbavu. Obnaženou. Ta se sice chlubí objemným hrudníkem, má také nesporný herecký talent. Herecky jsou všichni v pohodě, jen Justice Smith a jeho hlas narušoval komfortní hereckou sestavu. Méně známý režisér Michael Mohan našel inspiraci pro svůj film na návštěvě u svého kamaráda, který měl podobně situovaný byt, jaký se zde prezentuje. Pokusil se o nějaké ty artové kudrlinky, nevyhýbal se nahotě a pro svůj film sehnal adekvátní herecké obsazení. Je samozřejmě občasně znát, že má ještě rezervy v rytmice filmového vyprávění a dost sporná je též pravděpodobnost celého vyústění příběhu. A napříště rozhodně musí uvážit střízlivou stopáž filmu. Můžu ovšem prohlásit, že svůj erotický thriller podal neobvyklým způsobem a nějakým režijním umem a originalitou rovněž disponuje, což mu ve výsledku vyneslo příznivé hodnocení. 7/10 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská s chlápkem si pronajme byt a zjistí, že tam mají dobrý výhled na sousedy tak je začnou sledovat. Mezitím zjistí, že ženě od naproti zahýbá manžel s modelkama a snaží se jí to říct což se zvrtne. Na konci se vše postaví na hlavu a máme zde jednu scénu s pomstou. Ta jediná stojí za ocenění jinak je to průměrný thriller, který nemá čím zaujmout ještě i ta píseň co tam zazní ujde . 40 procent ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

devadesátkový thriller,který ve druhé půlce kupí zvrat na zvrat a i když je to místy celkem přitažené za vlasy,až do toho posledního mu to celkem vychází.Škoda pak toho úplně posledního,který je sice překvapivý (stejně jako ten před ním),nicméně vyvolá spíš nechtěný úsměv než cokoliv jiného a lehce tak zabije to "poučení",který se film snaží alespoň okrajově přinést.Body navíc za Sydney Sweeney,která je nejen velmi hezká,ale hlavně umí  celkem hrát.Třeba se jí někdy dočkáme i v něčem víc než thrilleru na jedno použití...60% ()

Zajímavosti (2)

  • Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)

Reklama

Reklama