Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu můžeme náhlednout do zákulisí italské luxusní kliniky a obyčejné nemocnice. Známý chirurg má jako kapacita milionové příjmy na své soukromé klinice a udělal si i dobrou pověst mezi nemajetnými lidmi, protože ve státní nemocnici je léčí zdarma. Jenomže i lékaři jsou jenom lidé a mezilidské vztahy jsou mezi nimi stejné jako i v zcela jiných profesích. Jednoho dne se tento proslulý doktor dostane do konfliktu se svou lékařskou ctí, ale jelikož je tím ohrožena jeho kariéra, začíná dělat ústupky. (MVanis)

(více)

Recenze (5)

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 9.12.1983, réžia slovenského znenia (ČST Bratislava) = ETELA BALGOVÁ-HARANTOVÁ (8.1.2015) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Toto bezalo este zatuhej normalizacie, lebo sudruhom z KSC vyhovovalo zobrazenie Talianskej reality. Ovsem mna film z nemocnicneho prostredia bavia, ale najradsej mam domacu, cesko- slovensku tvorbu, netreba mi vediet jak to fungovalo v talianskych nemocniciach. Napokon, nechcem vediet vsetko, nie je to dobre .... niekedy je cloveku lepsie ked malo toho vie,, ,sladka nevedomost . 50 % ()

štísko 

všechny recenze uživatele

Dívím se, že tak málo hodnocení. Běželo to u nás dost a nebylo to špatné. Mafián doktor, který se nakonec dostal sám do zdravotních potíží se pro znalost nečistých praktik bojí podstoupit životně důležitou operaci u některého ze svých kolegů. Byl to pro mne dost silný příběh. Tak tři plus. Ale asi bych po takové době hodnocení změnil kdybych to mohl vidět znovu. Přece jen jsem to viděl jinýma očima. Bylo mne ......náct let. ()

Reklama

Reklama