Reklama

Reklama

El Santo a Blue Demon proti Drákulovi a vlkodlakovi

(festivalový název)
  • Mexiko Santo y Blue Demon contra Drácula y el Hombre Lobo (více)

Obsahy(1)

V duchu latinskoamerické tvořivosti si zjizvený zvoník Eric (Wally Barrón) přiveze z Transylvánie Drákulu (Aldo Monti) a vlkodlaka (Agustín Martínez Solares přezdívaný Rufus Rex). Oba plni touhy po pomstě chtějí vytvořit upíro-vlkodlačí armádu a zničit Santa i jeho přítele Blue Demona. (Festival otrlého diváka)

Recenze (5)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Snad jen ty zápasy v ringu nebyly zmatené, protože jinak to celé bylo opravdu naprosto šílený, nereálné, přitažené za vlasy a ač tam byly jen dvě dospělé herečky, mám dojem že bijci mluvili minimálně o třech. S El Santem mám asi problém zejména proto, že ty zápasy trvaly tak dlouho a já chtěla víc akčních scén s vlkodlakem a Drákulou. Dabing na Otrlci v tomhle případě dost pokulhával. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Ve finále jsem byl překvapen nejen zábavností snímku, ale také hororovou stránkou. Drákula byl ve svém klasickém ohozu, kterému nesměla chybět červená stuha, medailon a samozřejmě nablýskaná hůl. Vizáží uhlazený elegán a uvnitř zlý pán temnoty, přesně jak má být. Masky vlkodlaků nebyly nijak složité, ale svou funkci splnily na výbornou. Enormě chlupatá hlava s kupírovanýma ušima a cenící ostré tesáky. Tak jak je známe i z jiných filmů, datovaných počátkem 70tých let. ()

Reklama

Gendarme 

všechny recenze uživatele

Mix telenovely a brakového filmu, zvláštní kus velmi dlouhé mexické série o dobráckem lidovem hrdinovi El Santovi. #otrlydivak2016 ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2016] Jeden z těch kvalitnějších filmů s El Santem, ze kterého se stal knihomol a vášnivý hráč šachu. Po tolika úderech do hlavy se ji konečně naučil používat :-) ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

[zhlédnuto v simultánním dabingu; Otrlý divák 2016] _______ Nutno říct, že otrlý dabing mi dopomohl k velkému zážitku. :) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama