Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Santo se vydává do města Cuautla ve státě Morelos v Mexiku. Nejede si tam koupit místní specialitu, sušené maso, ale musí pomoci své přítelkyni Irmě Morales, protože na jejím venkovském sídle došlo k řadě záhadných událostí, které začaly smrtí jejího bratra. Irma také vlastní ochočenou orlici Serenu (serena je výraz pro lyrickou báseň), která dala snímku jeho název. Ačkoliv jde o další z příběhů, kde nevystupují nadpřirozené bytosti, zároveň se jedná o jedno z nejšílenějších Santových (ne)dobrodružství. (Festival otrlého diváka)

(více)

Recenze (3)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Asi nejblbější film s s El Santem, které nám zatím otrlí producenti naservírovali. Škoda, že Santo necestoval sám, protože ten retardovanej nasávající idiot/sukničkář je neskutečně otravnej. Asi to mělo bejt humorný. Není. A co měly znamenat ty naprosto zbytečný scény, kde umíraj zvířata? Kohoutí zápasy bych ještě nějak pochopil, ale co ta otrávená (nebo jen uspaná?) kočka, orlem rozsápanej had, zastřelenej zajíc a hlavně ten kůň schozenej s figurínou z útesu? Nic z toho tam nemuselo bejt explicitně zobrazený a vůbec by to nevadilo. Aspoň sem ale zas o něco chytřejší a vím co je mexická comedia ranchera. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

FOD 2015 - tři hvězdy za simultání překlad. Hlášky s Karlíčkem mě dostávali. Film je totální hovadina. Dementní dialogy, zbytečný scény nesouvysející s dějem, trapný akční scény s prkennými postavami, noční scény natáčené ve dne rovnou bez filtru. Finále s bratry mě fakt pobavilo, jako vystřižený z mexický telenovely. Dobrá volba pro FOD. :-) ()

krumpac007 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Bez simultánního překladu by to bylo uplně o něčem jiném, nicméně s ním Santo na festivalu Otrlého diváka nezklame asi nikdy! ()

Reklama

Reklama