Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rok 2010. Světová ekonomika se zhroutila, vlády zemí ztratily svou kontrolu, všude se rozmáhá násilí. Armáda přebírá moc. Dálkově ovládaný umělý kybernetický muž zvaný Cyborg na pokyny plukovníka Pecka vykonává objednané vraždy. Policista Brent McCord se rozhodne zničit Cyborga... (D-ALVIM Video)

Recenze (4)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Blitka s naprosto otřesnou hudbou a odfláknutýma efektama. Jsem fanda do trashů a do tromy, ale z tohohle se mi zvedal žaludek..né že by tam bylo něco gore, ale jakým odporným zbůsobem to je zpracovaný. ()

Coliseum 

všechny recenze uživatele

Originální VHS: neuvěřitelně mrtvej a zahuhlanej dabing, masky a triky od diluviálního neumětela, prapodivně skličující hudba a s hlavním hrdinou bych chtěl mít společnou jen návštěvu strip klubu na začátku, pač ta naolejovaná blondýna, byť byla předevšim odporná, skvěle házela provazy na první dobrou. Prostinká reminiscence na doby, kdy i takovej dárek zvedal radostným křepčením ze židle a stařická Toshiba jela až do úplnýho kolapsu hlav. ()

Reddy

všechny recenze uživatele

Film z druhé vlny VHS kazet z dnes již zaniklé společnosti D-Alvim video.Nenápaditý děj z apokalyptické budoucnosti,snad céčkoví herci...(Vše bylo prezentováno s příšerným rychlodabingem s více herci-nikoliv se dvěma,jako v minulosti) ()

Reklama

Reklama