Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reed Waller upsal svou duši ďáblu. Je však nucen přinášet mu oběti - mladé chlapce. Svým zrůdným počínáním terorizuje malé městečko, které se mu nedokáže bránit, a jeho obyvatelé žijí v neustálém strachu. (Hans.)

Recenze (7)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Málo krve. Žádné gore. Ale táhne to stařešinou. Zapomenutý horůrek z videopůjčoven který jsem rád viděl. A z Roberta Z Dara nešel kupodivu ani takový strach. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na tomhle hororu je vidět, že zub času tu zanechal pořádnou stopu za těch skoro 30 let. Dneska už to působí dost komicky a naivně. Kněz co ovládá magii a lidi. Opravdu o ničem. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jednou pořádná sračka. Nuda, zoufalé diaglogy i herecké výkony, vraždy mimo záběr a naprosto příšerný záporák, který i se svým doupětem vypadá jak čaroděj z české televizní pohádky. ()

Iva8bitova 

všechny recenze uživatele

Maloměstský kněz Fred Weller tajně uctívá satana. Během třiceti let mu obětuje 103 dětí. Pak mu může obětovat svou duši. Ovládá skupinu oživlých mrtvol. Má schopnost hypnózy či levitace předmětů. Vedlejší roli černou magií zkorumpovaného šerifa hraje Robert Z'Dar. Nudný nízkorozpočtový horor. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Upsat se ďáblu není žádná legrace, to poznal už Faust. Tady máme poněkud jiné vykoupení. Kněz Reed Waller udělal to samé, ale k získání vysněné nesmrtelnosti musí ďáblovi přinášet oběti v podobě dětí. A má jich být 103. No, dejme tomu, na slušný hororový snímek námět potenciál má, ale to by se nesměla psát 80. léta a produkce nesměla být nízkorozpočtová. O atmosféru se režisér James Winburn pokoušel a je to znát, ale celkově to prostě není nějak ono. Chybí napětí, strach a typická hororová razantnost. Nakonec ani ten scénář zrovna nepatří mezi ty povedenější. Místy dokonce je poznat použití scén z několika známých žánrově podobných snímků. Tohle se moc zkrátka nepovedlo, ale jako vždy, pro noční televizní vysílání dostačující. ()

glum88 

všechny recenze uživatele

Horor spíš pro pobavení , taková napůl pohádka o vidláckým černokněžníkovi Wellerovi co ovládne duši adolescenta , aby mu přivedl 103 dětí . O 30 let později ho omylem zastřelí při lovu , když si mladá Terry splete jeho zuboženou karikaturu se statným dvanácterákem . A co na to Weller , kterému patří celé město ? ()

Reklama

Reklama