Reklama

Reklama

Útok včelích panenek

  • USA Invasion of the Bee Girls (více)
Trailer

Obsahy(1)

Speciální státní detektiv je vyslán do zapadlého městečka v Kalifornii s úkolem vyšetřit záhadnou vraždu lékaře. Dojde ovšem k dalším vraždám a brzy se ukáže, že oběti – vždy muži – umírají z důvodu nadměrné sexuální činnosti, která má za následek infarkt. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bože to byla blbost. Speciálně vicvičené kočky které nakopávají zadky. Už jen ten nápad něco takovéhleho udělat je dost šílenej a to se nezmiňuji o totálním neherectvím který bylo strašně debilní. Všechno špatně ale ve své podstatě zábavné. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Žiaľ masaker prsatých žien s papundelkovými imitáciami včelieho zadočku (ako to evokuje plagát aj názov) sa nekonal. Konala sa seriózne sa tváriaca, mdlá kriminálka, kedy snaživý detektív rieši záhadné úmrtia "mužov po akte". Kto za tým stojí vieme od začiatku a čakať na moment kedy sa to prevalí, je bez fast-forwardu doslova utpenie. Na odpad to má celkom dobrú kameru, ale doporučovať to nikomu nebudem (prave naopak). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediné co nám totiž bylo nabídnuto je docela zajímavý proces proměny ( který ovšem není nic světoborného) a pohled ze včelí perspektivy. Hlavní doménou filmu se totiž měla stát hlavně nahota. Tvůrci totiž nebyli asi zas tak blbí, jak se zdá. Když už nám po stránce děje, atmosféry a efektů toho moc nenabídli, tak se to pokusili napravit erotikou. Tedy lépe řečeno nahými ženskými, kterých je ve filmu k vidění dost a dost. Ne všechny by stály za hřích, ale rozhodně je na co se dívat. ()

Han22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zas zalovil v odpadových vodách a ulovil pořádnou sračku. Ženy zabíjí muže sexem díky včelímu hormonu a jeden neschopný detektiv celý film vyšetřuje to, co divák ví od začátku. Až když vychcípá skoro celé město přijde na to co se děje. Jako krimi je to strašný, jako sci-fi ještě horší - scéna proměny byla snad nejhorší amatéřina jakou jsem viděl, samotný nápad je totálně debilní. Takže zbývá už jen erotika, ale všechny ty kozy jsou natočeny tak nezáživně, že to nefunguje ani v tomhle ohledu. Odpad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude pořádně ujetá blbina a celkem se to potvrdilo. Je to dost erotický film, i když rozhodně ne pornografie. Taková soft erotika ale ano. Ženy se mění ve "včelí matky", což je docela vtipné, ale následky jsou velmi kruté. Hlavně pro muže. Není to moc krvavé, ale celá ta myšlenka je natolik zábavná, že mi nadšení celý film vydrželo. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama