Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Populární jugoslávská zpěvačka Lepa Brena je se svou kapelou „Slatki grech" na turné po Jugoslávii. Na závěr se má v Dubrovníku setkat se zahraničním producentem, který má rozhodnout o její účasti v populární mezinárodní televizní show. Tomu má zabránit skupina gangsterů, jež najala její konkurentka. Zatímco Lepa Brena čelí mnoha pokusům o únos, člena „Slatkeho grechu" Baleho označí bulvár za jejího milence. Po zveřejnění této zprávy je Bale vystaven pronásledování jak ze strany skupiny nadržených fanynek, tak ze strany zarputilého otce jeho dívky, který je odhodlán přivést jej k oltáři. Třeba s pistolí v ruce... (dzira)

(více)

Recenze (2)

dzira 

všechny recenze uživatele

Asi se tu nedá mluvit o nějakém filmovém příběhu. Skutečně se jedná vpodstatě o pásmo klipů Lepe Breny (milovníci turbofolku a osmdesátkové estetiky si přijdou na své). Je to blboučké, ale úsměvné a milé.... Lepa Brena and her boys jsou na turné, které se blíží do Dubrovníku. V zájmu party srandovních "gangsterů" je, aby tam nedojeli.... Zajímavé je, že pár let poté (když v roce 89 nazpívala píseň Jugoslovenka, ve které se staví za rozbití Jugoslávie) se zpěvačka skutečně potýkala na svých koncertech s pokusy o narušení či zrušení koncertů. Za těmi skutečnými útoky ale nestála zhrzelá konkurentka ale chorvatští náckové.... ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

K recenzi Dzira na tuto hudební crazy komedii těžko něco více dodat... Snad jen že píseň Jugoslovenka se pochopitelně stavěla PROTI rozbití Jugoslávie. Ale to jen došlo k "chybě v překladu" - konec konců tam zmínil ty ustašovské nácky. ()

Reklama

Reklama