Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Řidič nabere dvě tajemné ženy, které má celou noc vozit z večírku na večírek. Pak se ale ukáže, co jsou obě zač – půjdou mu totiž po krku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Splašený upírský hejsek poruší smlouvu o nútočení mezi lidmi a krvesaji a tak začne válka. Neskutečně naivní, úplně blbé a tak zoufale neinvenční, až jsem měl obča pocit, že se mi to zdá. Ale na druhou stranu scénáristicko-režisérské břídilství mělo do určité míry jisté kouzlo. Palec nahoru mohu dát s klidným jenmo za herce. Hlavní hrdina je sympaťák, upírské holky mě bavily a ve vedlejších rolí pobaví jak vycházející, tak zapadající hvězdičky. Každopádně ani to nic nemění na tom, že se jedná o čistokrevné mlácení prázdné slámy. 30% ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Vizuálně hodně povedená jízda po nočním Los Angeles plném upírů, krve, zabíjení a možná i lásky. Ale taky film, který se mnohem víc soustředí na budování světa než na vyprávění příběhu. Jako pilot seriálu by to bylo zajímavé, pokud ale Netflix nehodlá tenhle upíří svět využít i v sequelech, je to vlastně trochu zbytečný film. I když pěkný. ()

Reklama

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Narovinu se přiznávám, že jsem to vzdal asi 30 minut před koncem. Jediným pozitivem na filmu jsou prsa Sydney Sweeney, celková Megan Fox (Obojí figurující asi 3 minuty) a pak šukézní kukuč Lucy Fry. Nicméně celkově je film očividně určen teenage puberťačkám, mezi které se neřadím. Schopnosti upírů se zde vyzdvihují, jen když se to scénáři hodí a to ještě ideálně mimo kameru. Když už jde o fight na kameru, je to vlastně k smíchu... Celé je to k smíchu. Být ty děvčata nahé, dám ale o hvězdu víc! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že knižní a filmové série Stmívání už je spíš diagnóza, než popkultura, která by neměla zapadnout. Noční zuby se tváří hrozně hustě a cool a přitom mě to sralo od první minuty, co jsem si film pustil. Představuji si, že američtí scénáristi dali americkým upírům (a jim přilehlým postavám) všechny ty vlastnosti těch nesnášenlivých týpků z tamního šoubyznysu a těmi filmy si z nich utahují. Možná je to ale už jen dobou, na kterou přestávám být zvyklý. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Snaha o "discocool" styl se cení a občas se i daří, postavy z většiny aspoň neotravují (a zahoření vyplašeného mladíka pro šik upírku Debby Ryan se dá pochopit), ale zápletka přebírání moci porušením příměří, když už se komplet vyžvaní, nemá zrovna tah na bránu a dojíždí proto jen vlažně (a hlavně totálně nedotaženě). Vlastně by celonoční krvavý trip po exkluzivních klubech mohl být fajn, kdyby se režisér, zjevně přeceňující síly své i rozpočtové, nepokoušel také o zárodky akčních rvaček (při kterých střílí kušemi pánubohu do oken). ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu začalo v New Orleans (Louisiana, USA) v únoru 2020, ale po 44 dnech bylo natáčení pozastaveno kvůli covidu-19. V srpnu téhož roku se filmování obnovilo. Dále se natáčelo v Los Angeles (Kalifornie, USA). (SONY_)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama