Reklama

Reklama

Gekisacu! Džadóken

  • Japonsko Gekisatsu! Jadô ken (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Sonny (Sonny Chiba) je bojovníkem srdcem i duší. Když se dozví o vraždě svého mistra, rozhodne se jednat. Sonny plánuje pomstu a vydává se po stopách vraha, které vedou k drogovému dealerovi Shikamurovi. Sonny se pokouší zjistit místo pobytu drogového bosse, který je neustále chráněn armádou bojovníků. Při jednom souboji se střetává s protivníkem, který je tajným policistou nasazeným právě na nemilosrdného Shikamuru. Podaří se jim společně zneškodnit nemilosrdného Shikamuru? (Epistemolog)

(více)

Recenze (3)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

SOUL OF CHIBA - Totální filmový odpad, který je od poloviny vyvážen obrovským množstvím kvalitních soubojů, Sonny Chiba je neuvěřitelnej, bere drogy a navlíká si přístroj s elektrickými šoky, aby ze sebe pro pomstu za mrtvého mistra vydal maximum, nakonec to všechno vymlátí ještě s jedním poldou a úplně na konci filmu zhebne na infarkt z těch pokusů, co na sobě dělal. Totální bizardní úlet, který byl navíc vydán v roce 1977, ne 1973 a natáčen byl snad někde v Thajsku ... A skutečný název je "Gekisatsu! Judo ken" ... Skutečně bizardní podívaná někde mezi odpadem a neuvěřitelnou martial arts zábavou ... ()

stub 

všechny recenze uživatele

Maximální úlet, rozhodně jedna z nejdivnějších věcí se Sonnym, které jsem měl tu čest vidět. Akce je každopádně parádní, děj osciluje mezi naprostou zhůvěřilostí a relativně slušnou depresivní úvahou na téma hledání cesty - výsledná atmosféra nicméně funguje. V rámci žánru není důvod k nízkému hodnocení.. ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Trochu bizarnější jo, ale v rámci (sub)žánru a 70s tvorby mi to nepřišlo nijak výjimečně moc (Noda nebo třeba Yamaguchi spáchali pár fakt filmových úletů, srovnatelných s tímto), karate-řežba-úlet-splácanina. Souboje a akce mají slabší místa co do zpracování (občas jsou moc vidět rány vedle/do prázdna, střílecí pasáže na konci jsou místy fakt naivní:) , ale jinak choreografie velmi fajnová a chutná, Chiba i ten agent to - hlavně ke konci - fakt řežou, vedlejší role Bolo Yeunga vyloženě potěšila. Příběh je trochu jetější a ulítlý, tak trochu nekonzistentní, na druhou stranu má pár silných momentů (závěrečné vyústění mi třeba přišlo dobře pesimisticky nahozené...). Já se každopádně skvěle bavil (Chiba léčící se dlabáním narkotik, které mu připravila hippísačka Shihomi, bojovníci posedlí opičím duchem, stříbrnovlasý záporák ala kung-fu oldschool a samozřejmě ultradivný elektrický tréninkový Chibův obleček!!!) a v rámci "Chibovek" tohle patří k mým dost oblíbeným. 90% ()

Reklama

Reklama