Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent CIA Bob Taylor (Charles Napier) pricestuje do Moskvy s novou manželkou Susan (Kimberley Kates) a s vysoko tajnou videokazetou o ruských raketách opúšťajúcich neznáme základne v blízkosti Moskvy pod rúškom tmy.
Sú tieto rakety určené byť zamierené na USA alebo sa pašujú do teroristickej organizácie? Američania potrebujú vedieť, kam rakety idú. Jediná osoba, ktorá môže pomôcť objaviť ich určenie, je Armstrong (Frank Zagarino), Bobov bývalý kamarát. Teraz trénuje elitné ruské protiteroristické komando pod vedením plukovníka Žukova (Richard Lynch). Žukov je zo starej gardy; skorumpovaný, nemilosrdný a nezastaví sa pred ničím, aby získal kontrolu. (csfd7)

(více)

Recenze (3)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Béčkovej James Bond se Zagarinem leč film má celkem dost přestřelek a honiček, tak kecací scény mě nebavily vůůůbec a film se mi zdál nekonečnej. Natáhlá nuda s příblblýma hláškama a nemastným neslaným Zagarinem. Jedna hvězda za nějakou tu akci jinak shit. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mistr akce Golan se nezapre Zagarino je sympatak jak uz je v Golanovych filmech zvykem nechybi naha zenska spousta akce Ruska zapletka osvedcena herecka sestava a spetka propagandy v ramci nu image z konce 90 let nadprumerna zalezitost ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Superzábavný akční béčko, který ovšem baví ze samých špatných důvodů. Nevím co se stalo, ale Menahem Golan točil kdysi slušný filmy. Do útoku nebo Delta Force se dají v pohodě sledovat ještě dneska. Za těch 11 let ale musel zřejmě prodělat lobotomii, protože jinak si nejde ten kvalitativní propad vysvětlit. Akční scény v Armstrongovi jsou neuvěřitelně legrační a nezvládnutý. V momentě, kdy u jedný z nich zevluje medvědář i s medvědem a hraje mu přitom na housle (wtf?!!!), ví divák, že je v průšvihu. K tomu navrch totálně jalový automobilový honičky, kde v hlavní roli účinkují zásadně trabanty, žigulíky, moskviče a volhy a jako bonus záporák Joe Lara, kterej kombinací svojí vizáže, levnejch obleků a bílých ponožek připomíná českýho podnikatele z počátku 90. let, říznutýho Ježíšem Kristem. Obsazení je nicméně docela sympatický. Zagarino je kompetentní béčkovej hrdina a divák se dočká i Richarda Lynche nebo Charlese Napiera. Armstrong je každopádně nebezpečně zábavnej brak a ty dvě hvězdičky dávám především kvůli tomu. Koneckonců, mám od Menahema Golana podepsanou vhsku Krvavý sport, tak na něj nemůžu být až tak zlej. ()

Zajímavosti (2)

  • Počas akčných scén je očividné, že má Kimberley Kates (Susan Zorkin) mužského dabléra. (beso74)

Reklama

Reklama