Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zvláštní komando Navy SEALs je vysláno do Bulharska na místo vykopávek, kde byla zajata mladá americká archeoložka Erin. Mise se nezdaří a komando je tvrdě odraženo. Vojenský útok ze vzduchu je nepřípustný, oblast je pod mezinárodní správou OSN a zpráva, že je pod historickou památkou ukryt vojenský počítačový komplex, nebyla potvrzena. Zpět do služby jsou proto povoláni Rick a Dunk, aby se zhostili těžkého úkolu: potvrdit zprávu a vysvobodit rukojmí. (Rodriguez)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Celkem to uslo film z tradicni produkce a tradicnim obsazenim Lara Drago Lynch Zagarino proste pohoda na tuhle sestavu se rad kouknu kdykoliv ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

český název na VHS: V NEPŘÁTELSKÉM ÚZEMÍ Mladá americká archeoložka Erin pracuje na historických vykopávkách v Bulharsku. Jednoho dne však zjistí, že pod objevenou památkou je ukryt vojenský počítačový komplex, který má být v nejbližší době převezen do Iráku. Erin je jasné, že pokud Irák získá přísně tajné raketové programy, bude okamžitě ohrožena křehká rovnováha sil na Blízkém východě. Okamžitě posílá zprávu svému otci do USA, ale poté je zatčena bulharskou tajnou bezpečnostní službou. V armádě USA zavládne nervozita, protože odhalený computerový systém je určen pro navádění raket středního doletu a jejich vyhledávání. Jenže na historickou lokalitu není možné vojensky zaútočit, protože je pod mezinárodní správou OSN. Navíc Erininu zprávu zatím nikdo z armády neověřil. Na místo vykopávek je proto vysláno zvláštní komando Navy Seals vedené Rickem Burnsem, které je ale tvrdě odraženo. V Perském zálivu mezitím čeká na rozkaz k útoku ponorka třídy Ohio, pohotovost mají také piloti stíhacích bombardérů. Avšak nikdo si nechce vzít na svědomí zničení cenných historických památek kvůli neověřeným informacím, jež mohou být i pouhou záminkou k vyvolání vojenského konfliktu mezi USA a Irákem... ()

Reklama

Reklama