Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Důstojník v penzi Ed Cooper (Chuck Connors) je přísnou, ale spravedlivou hlavou své rodiny. Až po dlouhých létech jsou ale její členové kompletní a Ed může svému synovi Mattovi (Frank Zagarino) konečně představit jeho nevlastního bratra Sama (Glen Eaton) z Kambodži. Rodinná idyla však netrvá příliš dlouho, Ed se svojí ženou jsou brutálně zavražděni gangem profesionálních zabijáků pod vedením Ace Durana (Henry Silva). Osiřelí bratři se vydávají na trnitou cestu za krvavou pomstou... (J.Connor)

(více)

Recenze (6)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Dva bratři s rozdílných světů, spojuje jeden jediný cíl, a to pomsta za brutální smrt jejich rodičů, především otce (bývalého vietnamského veterináře). "Trained to Kill" je do morku a kosti starý dobrý 80's akčnák. Úžasná choreografie bojových scén, borec vedle borce, skvělá akce, explicitní násilí (především scéna s plamenometem!), sexy baby (jedna pěkná přítelkyně) a typickej osmdesátkovej soundtrack a feeling. Podívejte se na to obsazení všichni fanoušci 80s béčkových akčnáků, Robert Z'Dar (agresivní Majyk), Marshall R. Teague (Felix Brenner), Harold Diamond (Loc Syn, psychicky narušený válečný veterán - který byl tady podle mě jednoznačně nejlepší, správnej pošuk!), Henry Silva (Ace Duran - opět krásně slizký a bylo zábavné jej po čase vidět opět v ne-italském filmu), Chuk Connors (Ed Cooper opět s jeho Brooklyn Dodgers bundou), nebo Frank Zagarino (Matt Cooper - kerej vypadal jako Dolph Lundgren v nejlepších letech), všichni tito borci pohromadě v jednom filmu, wow, kurva to se jen-tak nevidí! Konec mohl být ještě o něco málo propracovanější, ale jinak nemám prakticky žádné výtky, pokud už se k filmu dostanete, tak vám přeji prima-skvělou zábavu, užijte si to, jinak to ani nejde. ()

movie 

všechny recenze uživatele

50% Hodně odpálené akční video béčko, které se bezhlavě řítí do smutného konce osmdesátých let, ale ještě má v plánu si to pořádně užít. Jednu zápornou roli tu hraje můj oblíbenec Marshall R. Teague (všichni si jistě vzpomeneme na jeho epochální výkon v ROAD HOUSE), další zase Robert Z'Dar, jehož ohromný obličej se tak tak vejde na televizní obrazovku a hlavní mlátičku zase Harold Diamond, který se tu neskrytě snaží vypadat jako Slash z Guns n Roses. Mezi nejlepší momenty této zapadlé perly bych určitě zařadil moment, kdy si Harold Diamond ohřívá ruce nad hořícím torsem člověka, kterého před chvíli podpálil plamenometem. A samozřejmě špetka genderové vyváženosti v momentě, kdy duo rváčů vyřídí celou armádu záporáků a jeden z nich podá svojí holce se slovy "tohle necháme na tobě" bazuku a za zvuku bombastického 80's rocku sledujeme, jak bez zaváhání sestřelí helikoptéru, kterou se snáží eskertovat Henry Silva. Fuck yeah. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Trash disponující především skvělou kamerou (souboje, honičky) a úctyhodnou plejádou známých béčkových ksichtů. Bohužel až poslední cca dvacetiminutovka jede skutečně na plné obrátky. Škoda, že to ansámbl nespustil už trochu dříve, pak bych se nestyděl za jednu či dvě hvězdy navíc. ()

Repulsion odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je neuvěřitelně blbý a to, prosím pěkně, v rámci žánru. Akčních scén je tam pomálu a za moc nestojí. Má to asi takový spád jako prohlídka fotografií telegrafních sloupů. A byť u akčních béček nemáme obvykle kdovíjaké požadavky na propracovanost a logičnost děje, tady je to už hodně za hranou. Nuda, nuda, šeď, šeď. Naprosto promarněných 90 minut života. ()

Reklama

Reklama