Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantickým příběhem nás provází Athena (Kelly Chen), jíž nedávno zemřel přítel. Dívka si na to ještě pořád nezvykla a celý její svět jako by odešel s ním. Nedokáže ji rozveselit ani Chow Chow (Eason Chan), soused-gay, který také miloval jejího přítele. Oba žijí své životy až jednoho dne dívce přistane na balkóně anděl se zlomeným křídlem (Takeshi Kaneshiro). Jeho povoláním je láska, ale smutná Athena zpočátku vůbec nemá sílu si ho všímat. Proto se ho ujme Chow Chow a ukáže andělovi život v nočním klubu. Opravdová láska ale číhá jinde než u barových tyčí. (Morien)

(více)

Recenze (16)

Morien 

všechny recenze uživatele

-"What are you doing?" -"Mopping." Okouzlující romantický příběh provoněný vtipem a levandulí. A jestli všichni andělé vypadají jako Takeshi Kaneshiro, tak potom si opravdu přeju po smrti do nebe. Paradoxně mi tenhle film připomínal Lost Highway (ale to jen kvůli mým úchylným myšlenkovým pochodům). Škoda jenom, že Chen a Chan občas docela přehrávají, ale to mám pocit k japonskému a obecně asijskému filmu trochu patří. Zkrátka ale kvůli tomu závěru... já nemůžu jinak než tam hodit plné hodnocení (mé cynické zatrpklé upjaté já má jednou pohov). ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Pokud vám na dvorku přistane nabílo natřený chlapík, zabalený do vlastních křídel jako hromádka neštěstí, může se ve skutečnosti jednat o anděla lásky, který se dostavil speciálně kvůli vám. Sympaticky uletěné a zábavné! Chvíli trvá, než si člověk zvykne na určité asijské herecké přehrávání, nakonec to ale jednak nevadí (a dočkáme se pohlazení v závěru). Tahle "Levandule" má doopravdy velmi příjemnou vůni! Hravé! ■ Scéna na houpačce bude zřejmě patřit k tomu NEJ, co jsem letos viděl. ■ Tančící boty! ■ Dobrý komentář: Vavča ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Dokonalé. Příběh, kamera, hudba. A ústřední dvojice. Kelly Chen je nádherná a natáčení s Takeshi Kaneshirem jí sedlo. Angel byl navíc tak krásně dětsky naivní. Stejně jako dítě neznal nenávist, ale jenom lásku. Jeho představy o životě mezi lidmi byly zkreslené, ale o to víc byl uvěřitelnější. Dokonalý film pro chvíle smutku nebo nemoci. Což je zrovna můj případ. Na chvilku jsem zapomněla, že mě bolí každé nadechnutí (ten větrák do USB v parnu fakt nebyl dobrý nápad) a polknutí. Při tanci bot jsem snad ani nedýchala a při pohledu na ty Angelovy bagančata jsem se musela s vypětím posledních sil smát. ()

rozum i cit 

všechny recenze uživatele

Anděl s roztahovacími křídly, který nezvládl bouřku, a spadl na balkón jedné nešťastné slečny. Učí se kouřit, pít, tancuje u tyče, neví, co je pravá láska (u anděla dost nepravděpodobné), a potřebuje se vrátit bránou zpět do nebe. Vlastně hloupost, která mě ale dost bavila, a to zejména díky Takeshimu, který tu hraje tak roztomilého a hodného troubu, že je obtížné nezačít ho mít rád. Takže jednu hvězdičku za něj, jednu za objektivní kvality filmu a jednu za příjemný pocit, který se ve mně rozhostil po shlédnutí. Jen konec se mi příliš nezamlouval. Ale jinak příjemné pohlazení po duši. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tento film balancuje na pomezí pohádkovosti a kýče, ale ta komediální část stojí rozhodně za to, ta romantická není zase tolik přepjatá, jak bych na film tohoto typu čekal, což je dobře. Navíc je zde úžasný Takeshi Kaneshiro v roli naivního Anděla milujícího pivo, cigarety a boty. K tomu kočka z Hong Kongu Kelly Chen. Mezi hlavní dvojící chemie zaručeně funguje. Momentů, které mě dostaly je zde spousta, problémy soužití Angela a Athény, nebo Angelova snaha Athénu potěšit. Velmi povedený mix žánrů. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama