Reklama

Reklama

Ghosts

  • USA Michael Jackson's Ghosts

Obsahy(1)

40minutový muzikál, ve kterém hraje Michael hned několik rolí sám. Využívá k tomu speciální make up a speciální efekty, mění hlas. Film Ghosts byl i kritiky přijat jako film, který mění zaběhnuté standardy ve filmové práci. Děj: Maestro žije v Normálním údolí a nikomu neubližuje. Nelíbí se ale místnímu starostovi, který ho chce s pomocí lidí z vesnice vyhnat. Nakonec se starosta a Maestro domluví, že kdo dřív uteče, odejde. Film vlastně satiricky ukazuje Michaelův život v posledních letech. Je plný duchů, strašidel a velmi zvláštních situací. (bublajsa)

(více)

Recenze (83)

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Trikově převratný film, ve kterém Michael hraje tajemného pána zámku ke kterému přijde pobouřený starosta spolu s mnoha lidmi, Michael se se starostou domluví že kdo se dřív začne bát a uteče ten prohraje, potom začne "strašení". Film obsahuje písně "2Bad", "Is it Scary" a "Ghost" spolu se skvělými tanečními čísly k nim a vtipnými narážkami. (v jedné chvíli se například Michaelovi rozpadne obličej) ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Michaelovi Jacksonovi a jeho pracovníkom išlo o nadviazanie na veleúspešný videoklip Thriller z roku 1983, čo sa aj čiastočne podarilo, avšak opakovaná sranda až tak opäť nepobaví. Ghosts je už trochu rozťahaný video film, miestami sa vlečie a trocha nudí. Energiu a rýchly spád Jacko nechal v Thrilleri. Ale stále celkom zábavné, príjemné, čiže za 4. ()

Reklama

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Dva mistři v oboru se potkali a vznikl z toho jeden z nejlepších tanečních filmů historie. Spojení choreografie Michaela Jacksona a masek Stana Winstona funguje na jedničku. Použité triky by i dnes bezpochyb obstály a to je řeč o 20 let starém snímku. Není co bych filmu vytkl, hororová atmosféra je skvělá a Jackson tehdy ukázal, že je i poměrně schopný herec. Za mě plnej počet a krásná vzpomínka na dětství, kdy VHS nadepsaná GHOSTS byla pravděpodobně ta nejpřehrávanější :-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

film mého dětství já ted taneční filmy vubec nemusim ale tohle je vyjímka..na tohle jsem čučel furt! Michael Jackson ve svích nejlepších časech a písničkách. Ta kazeta na který jsem to měl už byla tak vohrána že ztoho vyletěla páska.. Jednou se na to podívám zase už jsem to neviděl dobrých 10 let ale bojím se že změním názor když ted taneční filmy nemusim...ale prostě je to snad ten nejlepsí taneční film! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

vítězství formy nad obsahem. (tradičně) skvělá choreografie, jak je u majklových videí zvykem... znamenité masky a slušné triky, ale co tím vším chtěl autor říci? duchové mě nezaujali ani po hudební stránce, prostě to bylo takové nanicovaté transparentní půlhodinové samožerství. 40% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu byly použity skladby z alba „Blood On The Dance Floor“, konkrétně songy Ghosts, Is It Scary, 2 Bad. (Roman.Ticka)
  • Michael Jackson hraje ve filmu pět rolí. Používá k tomu speciální make-up a měnění hlasu. (Halloween9)

Reklama

Reklama