Reklama

Reklama

Happy Hell Night

Recenze (6)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Študenti sa rozhodnú odfotiť masového vraha zatvoreného v blázinci, ktorý pred 25 rokmi zabil 6 ľudí. Nechtiac ho však vypustia a začne sa masaker. Okrem toho to nie je len nejaký obyčajný psychopat, ale nesmrteľný démon v ľudskom tele, ktorého môže zastaviť len rituál. Mňa tento horor upútal oveľa viac ako slasher, so satanským hororom to súviselo len okrajovo. Hlavný záporák mal dostatočne odpudivý vzhľad a vrážd bolo našťastie dostatok, poniektoré boli celkom brutálne a krvavé. Veľká časť filmu sa odohrávala v tmavom prostredí, takže to malo aj atmosféru a taktiež potešila spomenutá scénka so sochou, takže ja som bol spokojný. Určite nadpriemerný kúsok. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Naprosto zapadlý slasher s nádechem naivních osmdesátek. V něm ze starého blázince utíká vraždící albínský kněz, co je navíc ďáblem posedlý. K tomu se samozřejmě připlete skupina otravných teenagerů, kteří se ho přes značné ztráty pokusí zastavit. Některé mordy jsou nápadité a celkem brutální, ale mnohé z nich až podezřele často sklouznou do těžké trapnosti. Snímek se vůbec pohybuje na ostré hraně vážnosti a nadhledu, a to hlavně v momentech, kdy zabiják po každém úspěšném zářezu prohlásí krátkou hlášku. Naštěstí díky všudypřítomné tmě jakžtakž vykouzlí náznak atmosféry. Takže spíš průměr a Sam Rockwell tu má žalostně nevýraznou, podřadnou roličku. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na to jaká je to chujovina tak se to tváří na můj vkus až moc vážně. Jedna z mála věcí, která se na tomhle snímku dá pochválit je vzhled killera a krátká hláška po každé vraždě. Bodycount je taky docela vysokej, ale co z toho když z vražd si toho většinou moc neužijeme. Když už do filmu zavítá gore tak je podprůměrný kvality. Příběh snímku je triviální, postavy nesympatický a o napětí ani atmosféře nemůže být ani řeč. Konec je už vyloženě vrchol trapnosti. Nevidím důvod proč tomuhle kousku dát víc jak jednu hvězdu. Za mě naprostá ztráta času. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Solidní slasher. O filmu jsem nic nevěděl a čekal jsem břečku, nakonec mě film celkem bavil. Má pár solidních vražd a dobrého vraha, takový dědek s černými oči. Nicméně co je škoda že film nemá téměř žádnou atmosféru. Film se sice táhne ale prakticky se tu neustále něco děje. Škoda naprosto stupidního konce. Za mě celkem překvapení na které ale zapomenu, nýbrž se nejedná o nic co bych neviděl. ()

Koly 

všechny recenze uživatele

Brian Owens (režie) měl spíš natočit čistě satanský horror. Kombinace satanského horroru a slasheru je určitě zajímavý nápad, ale v tomto případě nefunguje. Pochválit však musím jednu ze scén, při které před farářem, modlícím se v kostele, obživne socha ukřižovaného krista a začne krvácet. Příjemně z toho mrazilo v zádech. Kdyby se Owens celý film držel této linie a netahal do toho studenty, kteří stejně moc nehrají a víceméně slouží jako maso na odpis, mohl bych hodnotit vysoko. Ale na průměr to stačilo bohatě. ()

Reklama

Reklama