Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film o lidech, kteří milují kempování a vytvářejí letní kolonii, kde se všichni znají. Již léta jezdí na stejné místo a jsou rozhodnuti neustoupit ze svých stereotypů ani v létě. Ve velké vzdálenosti míjí tento způsob dovolené plastický chirurg se svou dcerou, míříce do drahého luxusního hotelu. Kdyby neměl auto jako James Bond, možná by ho s klidným srdcem nechal v místní autoopravně spravit. O svého drahého miláčka se však bojí, a tak raději počká, až ho místní automechanik opraví. Ale oprava se protahuje, nikde v okolí není volný pokoj, a tak musí vzít za vděk - s velkým odporem a nechutí - stanem v obrovském kempu. Arogantní plastický chirurg, kterému ženy na potkání ukazují svá ňadra, nechce mít s lidmi kolem sebe nic společného. Ale... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Francouzi umí letní pohodovky jako málokdo, to je prostě fakt a já jim je baštím i když to vlastně nemá ani pořádnou zápletku, ale stará herecká parta umí naladit melodii pohody opravdu skvěle a navíc to léto, to léto. Jinak bych prosil místní degeny, když už jsou zde aktivní v nahazování filmů, psaní životopisů a dalších aby když už jsou jim filmy u prdele, si zjišťovali fakta, protožože je to tady jedna kravina vedle druhý a už mně to fakt sere. Například v tomhle filmu hrála Emmanuelle Seigner asi jako Stallone v Krakonošských pohádkách. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet EUR14,230,000 ($16miliónov)Tržby Celosvetovo $37,912,041║ Dejovo kostrbaté, nie moc zaujímavé postavy, dosť slabá súhra, zábavnosť niekde ostala visieť vo vzduchu, nie je tu cítiť. /40%/ ()

Reklama

Pink.Panther 

všechny recenze uživatele

Povedená francouzská komedie nové doby. Idealní k banánovému Bencu na letní podvečer kdesi v kempu na riviéře. Ti co jezdí kempovat těch třicet let a žabky jim přirostly k nohám, zaslzí nejen při úvodní Dolce Vita Ryana Parise a připomenou si Mylène Demongeot, Claudea Brasseura a holandské kakao. 75%. Produkce: Pathé ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Velmi francouzský úsměvný lehce ponudnělý snímek. Obávám se, že bych pobyt v kempu s protivně vlezlými obyvateli nedal. Na druhé straně je dojemné, že někdo jezdí 30 let na stejné místo na dovolenou, setkává se tam s podobně smýšlejícími kamarády a má svůj kemp jako druhý (letní) domov. Ale spíš to na mě působilo jako nějaké resocializační středisko. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Miestami trochu triviálne pôsobiaca, no zároveň občas aj vtipná novodobá francúzska komédia, uťahujúca si najmä z autokemping vyznávajúcich príslušníkov francúzskej strednej vrstvy a úsmevných vzťahov, zvykov a rituálov, ktoré majú počas tohto dovolenkovania nižšieho štandardu zaužité. Vyskytuje sa tu množstvo viac či menej komických postáv s excentrickými charaktermi, ktoré však nie sú vždy úplne dotiahnuté. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama