Reklama

Reklama

Návrat k Černé laguně: Netvorova kronika

  • USA Back to the Black Lagoon: A Creature Chronicle
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument sa zaoberá koncepciou tvorby snímky Netvor z Čiernej lagúny. Ľudia zo štábu priblížia, čo všetko museli podniknúť, aby film dospel k takému výsledku a legendárnu významu.
V širšom merítku bude vysvetlená tvorba masky obojživelného tvora, ako bol film nasadený do kín aj v 3D verzii a aké problémy okolo toho vznikali... (T2)

(více)

Recenze (4)

tron 

všechny recenze uživatele

Na fakty a názory (bez NETVORA Z ČIERNEJ LAGÚNY by nebol VOTRELEC - 1979) bohatý trištvrte hodinový "film o filme" čierno-bielej Universal-klasike. O strachu z vody a hororoch o vode (ČEĽUSTE), STRATENOM SVETE a 3D. Tento dokument (otitulkovaný do češtiny) nájdete medzi bonusmi DVD NETVORA Z ČIERNEJ LAGÚNY. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce této klasiky jistě příjemné pokoukání. Tento dokument nás obohatí o několik historek a dojmů z natáčení (mimo jiné nám herečka poví i o úrazu hlavy při scéně v jeskyni), rozhovory s herci, tvůrci i štábem rovněž stojí za pozornost. I po tolika letech bylo vidět, že je natáčení bavilo a úspěch, který tento film zaznamenal, byl úžasný. Přestože se většina točí okolo prvního dílu, ke konci krátce nahlédneme i do dvojky a trojky. Ty už však byly značně osekány, což byla svým způsobem trochu škoda. Každopádně tento dokument určitě stojí za pozornost. ()

Reklama

Reklama