Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Podivná rodinka Herculesových sa nasťahuje do domčeku po drogovom dílerovi netušiac, že v pivnici domu sa nachádza vstupná brána do šiestej dimenzie, kde vládne trpasličí kráľ Fausto a jeho tyranská manželka, keď sa zvedavá Frenchie Herculesová po návrate domov prepadne do "zakázanej zóny", jej brat Flesh s hluchonemým Grampsom sa ju rozhodnú zachrániť. Do Frenchie sa zamiluje kráľ Fausto, čo nestrpí žiarlivá kráľovná. Do šiestej dimenzie sa napokon dostane celá rodina Herculesových a kurací chlapec Squeezie. Všetkých čaká bláznivé dobrodružstvo. Muzikálová sci - fi komédia kapely The Oingo Boingo bratov Elfmanovcov nekladie dôraz na jednoduchý a bizarný dej, ide o šialený výlet do ľudskej predstavivosti. (Jordan)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Nenapadlo by mě, že v relativně krátké době po zhlédnutí The Sinful Dwarf se mi dostane pod ruku další film, ve kterém si úchylný trpaslík vydržuje sexuální otrokyně, i když tentokrát je to spíše ve stylu papundeklové Alenky v říši divů. Bratři Elfmanové museli při natáčení na něčem hustě frčet, jinak nevím, jak se tenhle surrealistický mix filmového nevkusu mohl zrodit. Objektivní hodnocení tohoto obskurního muzikálu je zhola nemožné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není film pro každého a při jeho sledování jsem si říkal, jestli jsem už viděl něco divnějšího. Popravdě si nejsem jistý, jestli ano, nebo ne. Můžete si však být jistí, že tohle je nevšední zážitek, který vás ale dovede okouzlit svou bizarní nápaditostí. V tomhle ohledu prostě funguje a zaslouží si alespoň ten lehoučký nadprůměr. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový nadšenecký počin rodiny elfmanových a kapely the oingo boingo je jednou veľkou surealistickou bizarnou cestou do šiestej dimenzie, guláš zvrátených vtipov, úchylných charakterov, perverzných scénok a politicky nekorektného humoru, šialených kostýmov a kulís a všetkého podobného, čo postpunková alternatívna kapela podivínov môže nasúkať do filmu, ktorý neberie ako vážne umenie ale ako jednu veľkú zábavu. určite pre užšiu cieľovú skupinu. Princezná je super :) Satan Danny Elfman skvelý a pieseň do tituliek báječná. A radosť odsledovávať všetky možné vplyvy ako je Gilliam a Monty Pythoni, Lynch, Alice Cooper, slapstick comedies a kopec iných . . . ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Ujetá papundeklová (& tu a tam animovaná) anarchie. Tady nikoho nezajímá, že královně vypadla koza, že stěny podzemí vlajou, že nůž ve stehně jednou je a jednou neni... A nejenže to nikoho nezajímá, ale ještě se v tom tvůrci vyžívají. Veselá a hravá polonahá děvčata, princezna ve spoďárech, žáby, trpaslíci, zmalovaní negři, chlapec-slepice, zpívající Satan v bílym kvádru... Zkrátka nadmíru vkusný našlápnutý mix všeho možného od Pythonů po Waterse (a ú/rodná půda pro jednu z nejlaskavějších kapel všech dob - Oingo Boingo - jako bonus). Ryzí kult. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Viděli jste někdy Rocky Horror Picture Show? Dobrá šílenost, co? Tak se připravte na podobně spanilou jízdu do Zakázané zóny! Do světa, který obývají nejrůznější bytosti a stvoření, jejichž hlavním jmenovatelem je hodně svérázná ujetost. V Zakázané zóně se hodně zpívá, tancuje, souloží a vůbec provádějí činnosti, které jsou lidem tak příjemné. Tak co, přidáte se taky? Titulky naleznete zde. 85% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama