Reklama

Reklama

Živý terč

Trailer

Obsahy(1)

Psychopatický zabiják Emil Fouchon se svou bandou za tučnou odměnu organizují pro zvrhlé zbohatlíky lov na člověka. Protože pečlivě vybírané oběti jsou většinou bezdomovci, kteří nemají žádné příbuzné, běží "obchod" poměrně hladce. Komplikace začnou v okamžiku, kdy se objeví právnička Natasha Binderová, která hledá otce, jenž byl jednou z posledních obětí lovu. Fouchonovi zabijáci by si jistě s takovou komplikací snadno poradili, kdyby se neobjevil námořník Chance Boudreaux. Je mistrem bojových umění a bývalým příslušníkem elitní jednotky. Je však bez peněz a nutně potřebuje práci. Nechá se Natashou najmout, aby pátral po jejím zmizelém otci. Brzy se dostane gangu zabijáků na stopu. Netrvá dlouho a dojde k první divoké přestřelce. Její obětí se stane několik vrahů a policistka Carmine Mitchellová, která Natashe a Chancemu pomáhala při pátrání. Chance s Natashou uprchne do blízkých lesů ke svému strýci Douveemu. V patách jim jsou Fouchon a jeho muži, motivováni velkou finanční odměnou za zabití Chance. Kruh kolem pronásledovaného se pomalu uzavírá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (351)

svik 

všechny recenze uživatele

Jo honit bezdomovce po hřbytovech a sem tam si na ně vystřelit když je zasáhneš tak si skončil a máš prachy když ne no co se dá dělat máš je stejně...náplň práce dobrá jen se to vymklo z rukou ---pátračka po zabitém otci nějáké ty slzy--TO SOU VŠECHNO SRAČKY KETRÉ MĚ UŠ NUDÍ SE OPAKOVAT. Je to samá nepochopitelná cukrovinka prostě Vandam udělá ze žvejkačky bombu tak to u něj bylo a bude ... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tohle se panu JCVD opravdu mimořádně povedlo. Tématiku lovu na člověka já prostě miluju a tohle je parádní brutální akční jízda z nabušeným Žánem na vrcholu sil a naprosto fantasticky zvrácenými záporáky a to byl ještě John Woo v tomto svém velkolepém émerickém akčním entré nekompromisně střižen producenty, takže si rozhodně dejte directors cut kterej tomu teprve dodává ten správnej říz. Každopádně to nejlepší v čem se pán : "Svaly z Belgie" kdy ve své kariéře prezentoval a to už se asi nezmění.95% ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +dobrá akce, příběh, záporáci -nereálná akce (Van Damme je neporazitelný a má přesnou mušku)/// Trošku starší, ale pořád slušná akce. Ale může za to především mistr John Woo. Nebýt jeho, tak je to klasické béčko. I když ono je to vlastně klasické béčko. Tak dobře, je to aspoň zábavný výplach./// Celkem 74%/// ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Hranice mezi zábavností na jedné straně a trapností a nevkusem na straně druhé je u podobných filmů nezřetelná, záleží na kusu i na vkusu. Za mě bohužel většinou ta druhá možnost. Jean-Claude v dlouhém "pistolnickém" kabátě představující chudého polobezdomovce, s pečlivě vystajlovaným zevnějškem a umocněný pazvuky kvaziwesternové hudby, je postava rozhodně spíš směšná než vážná. Totálně pekelný dobový účes, prkenné (ne)herectví, toporné deklamování textu scénáře a pro efekt zpomalované kopačky. Jeho filmová partnerka s hereckým talentem ochotnické pornoherečky, se do análu filmové historie zapíše především svým tupým vytřeštěným zíráním. Jestli lze o nějaké dámě s čistým svědomím prohlásit "ta čumí jak vydojená kráva bez mozku", pak je to jistě ona. Aspoň že záporáci za něco stojí. Starý dobrý Henriksen a hlavně můj búrský oblíbenec Vosloo, jsou oba stoprocentně zlí a každým coulem negativní, tak to mám rád. Škoda jen, že se jim do jejich podnikání přisírá jeden napomádovanej baleťák. Nejlepší pasáž je ta s hadem, plus celkově slušná cirkusácky akční choreografie (inu Woo). Nejhorší pasáž - všechny scény s tlustým žabožroutským strýčkem s lukem, postavička jak z Asterixe a Obelixe. A ještě jedna technická poznámka - při kopnutí do protijedoucího motocyklisty by kopající zákonitě přišel o nohu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký akčný film "Hard Target" natočil v roku 1993 čínsky režisér John Woo. Do hlavnej úlohy obsadil belgického majstra bojových umení Jean-Claude Van Demmeho. Stvárnil postavu nezamestnaného veterána Chance Boudreaxa, ktorý rozložil a zlikvidoval zločineckú skupinu, čo organizovala vražedný lov na ľudí pre bohatých klientov. Mal sa stať ľahkou obeťou v ich šialenej hre. Mal byť len "Živý terč". Lenže karta sa obrátila. Z koristi sa vykľul neľútostný lovec. *** ()

Galerie (67)

Zajímavosti (20)

  • Film měl původně skončit honičkou na lodích. (KucC)
  • Ve scéně, kdy Chance Boudreaux (Jean-Claude Van Damme) zlomí jednomu ze zločinců rameno, je možné jasně vidět, že se jedná o gumovou náhradu. (KucC)

Související novinky

Zemřel herec Wilford Brimley

Zemřel herec Wilford Brimley

02.08.2020

V sobotu v ranních hodinách zemřel americký herec Wilford Brimley. Bylo mu 85 let. Brimley se údajně dva měsíce potýkal s ledvinovými problémy, informaci o úmrtí potvrdila jeho agentka Lynda Bensky.… (více)

Reklama

Reklama