Reklama

Reklama

The Chubbchubbs!

  • Slovensko Chubb Chubbs
Krátkometrážní / Animovaný / Sci-Fi / Komedie
USA, 2002, 6 min

Obsahy(1)

ChubbChubbs predstavujú mimozemské stvorenia, ktoré napadnú planétu, na ktorej sa nachádza úprimný, ale nemotorný hrdina Meeper a spievajúca diva ZyZaks. Meeper sa údatne pokúša varovať hosťov Ale-E-Inn, že im hrozí nebezpečenstvo. Zrazu sa ale sám ocitne zoči-voči najpríšernejším stvoreniam v galaxii. (genetique)

Recenze (94)

MaryLou 

všechny recenze uživatele

ChubChubbs are coming ! Přišli, zase odešli a mně po nich zůstala namožená bránice. Bylo to hrozně roztomilý, místy hodně vtipný a dokonce ve mně i něco z nich zůstalo. Poprsí zpěvačky mě vážně překvapilo, civěla jsem na ni jako na přízrak ... a to prosím nejsem chlap. Robotí scéna mě vážně dojala ... why can't we be friends ? MaryLou is leaving ! ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Počítačově dělané filmy mi většinou nesednou. Je to proto, že producenti se ze svého produktu vytřískat maximální zisk a tak se snaží vždy oslovit co největší okruh diváků. V takovém produktu pak samozřejmě není prostor pro nějaké umění. Ale The Chubbchubs jsou natočeny dosti svérázným způsobem. Tento kraťas je lepší než většina celovečeráků. Možná to je proto, že je krátký a není v něm čas pro sentiment a možná je to jen režisérem. Každopádně prima pět minut. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Obrovské překvapení na které jsem narazila dost náhodou. Jedna ufounská hospoda ve které zpívá cca pětiprsá ufounská Aretha Franklin a ve které potkáme spoustu starých známých (třeba Yodu) a v ní pracuje jako uklízeč večný smolař snící o kariéře zpěváka... Tahle spousta nápadů na kratinké stopáži s optimistickým rozuzlením musí snad každého potěšit. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl že takové roztomilé žluté chlupaté kouličky....no nebudu tu prozrazovat pointu že? Každopádně další povedený, nápaditý, skvělý kraťas. Tak to vypadá, že když jsem na tu spoustu perfektních kraťasů narazila, asi si s nima už nedám pokoj. Btw. chudák zpěvačka. Možno vidět zde: http://www.youtube.com/watch?v=HO3tscCAVJ8 ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Jako jo, když si jedna z těch potvor začla taky pobrukovat onu známou melodii (kterou mám zafixovanou téměř výhradně jako ideální písničku pro vstup do boxovacího ringu), zasmál jsem se, stejně tak i u E.T.ho, ale jinak mě tenhle druh humoru, který tu převládá (vědro na hlavě, přiskřípnutí dveřmi, spadnutí z výšky na někoho jiného) už prostě nebaví, jestli vůbec někdy bavil. Nějaký gejzír nápadů se nekoná, většinou jsem podobné viděl jinde. Například ta kuřátka, podobný model nevinného malého zvířátka je i ve Futuramě v podobě postavičky Nibbler a jeho druhu. Stejně tak hospoda, ve které se vyskytují příšerky z pár vesmírných filmů (záměrně neříkám sci-fi, páč většina z nich je ze Star Wars :-) ), velmi podobný nápad byl i v intru ke hře Theme Hospital, kde se zase vyskytovaly v nemocnici v čekárně charaktery z jiných her. Jiných nápadů jsem si asi nevšiml. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama